Libnet.ro
UNICEF

23:15

Corina Cretu, un nou avertisment: Din pacate, vor exista tari care vor pierde fonduri la final de an

Antena3 Antena3,
Corina Cretu, un nou avertisment: Din pacate, vor exista tari care vor pierde fonduri la final de an

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu spune ca la finalul acestui an vor fi si tari care vor pierde fonduri insa situatia exacta va fi cunoscuta de abia la sfarsitul lunii ianuarie a an. continuă pe Antena3

Cretu : in ciuda unor rautati si atacuri, inchei anul cu satisfactii profesionale mai mari ca oricand. Din pacate, vor exista tari care vor pierde fonduri

Comisarul european Corina Cretu afirma, in mesajul de final de an, ca in ciuda unor rautati si atacuri, incheie acest an cu satisfactii profesionale mai mari ca oricand. Referindu-se la fondurile europene, ea remarca faptul ca banii nu sunt totul, fiind esentiale si proiectele de calitate, capacitatea administrativa, vointa politica si incheie spunand ca, din pacate, vor exista tari care vor pierde fonduri la final de an.

Corina Cretu: in ciuda unor atacuri, inchei anul cu satisfactii profesionale

Comisarul european, Corina Cretu, afirma, in mesajul de final de an, ca in ciuda unor rautati si atacuri, incheie acest an cu satisfactii profesionale mai mari ca oricand.

Corina Cretu: 405 miliarde de euro sunt alocate pentru proiecte concrete in statele membre

Aproape doua treimi din bugetul Fondurilor structurale si de investitii europene FSIE) pentru perioada 2014-2020 sunt alocate deja pentru proiecte concrete in toate statele membre, asa cum arata Raportul anul privind implementarea Fondurilor structurale, publicat astazi de Comisia Europeana, a afirmat miercuri comisarul european Corina Cretu.

Drama uriasa in muzica populara... Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A fost vorba de probleme cardiace...

Muzica populara este zguduita din nou de o tragedie. indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la varsta de 68 de ani, relateaza Fanatik. Problemele cardiace si-au spus cuvantul, iar.

DOLIU in Jandarmeria Romana! Vestea a cazut ca un trasnet. Din pacate... (FOTO)

S-a stins din viata un profesionist desavarsit, un militar responsabil, exigent si corect, principial anunta Inspectoratul de Jandarmi Judetean Mircea cel Batran Dambovita, potrivit DB24 news. Este.

A MURIT! E vestea NEAGRA a momentului! Din pacate, medicii NU l-au putut SALVA ...

Pacientul infectat cu o bacterie rezistenta la antibiotice - in spitalul din Rosiorii de Vede a murit, dupa zile lungi de suferinta. Cazul prezentat la televizor, in urma cu aproape o saptamana, a declansat.

Anunt SOC despre BOBITA si GIANI din LAS FIERBINTI! Din pacate, SUFERA de BOALA SECOLULUI! (FOTO)

Mihai Bobonete a devenit celebru dupa ce obtinut rolul in serialul Las Fierbinti! De curand, el a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie din timpul serialului, in care apare alaturi de Giani,.

SOC in SHOWBIZ! Smiley are mari probleme de SANATATE! Din pacate, artistul A CONFIRMAT informatia!

Smiley se confrunta cu probleme de sanatate! indragitul artist a declarat, la Pro FM, ca abia asteapta sa ia vacanta, daranul acesta nu va merge la schi din cauza acestor probleme. Smiley se.

Muzica populara, in mare doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Nu se mai termina vestile tragice din muzica populara! Folclorul romanesc trece prin noi clipe grele, dupa ce cantaretul Daniel Siminic s-a alaturat artistilor care au ajuns la cele sfinte. Vestea tragica a fo.

Muzica populara, in mare doliu! A MURIT indragitul interpret IUBIT de toti ROMANII! Din pacate, a facut INFARCT ...

Nu se mai termina vestile tragice din muzica populara! Folclorul romanesc trece prin noi clipe grele, dupa ce cantaretul Daniel Siminic s-a alaturat artistilor care au ajuns la cele sfinte. Vestea tragica a fo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )