Libnet.ro
UNICEF

13:15

Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania: Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma despart de partidul alaturi de care am pornit la drum

Antena3 Antena3,
Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania: Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma despart de partidul alaturi de care am pornit la drum

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, si-a depus luni adeziunea la Partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta. Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma. continuă pe Antena3

Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, si-a depus luni adeziunea la Partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta.

CORINA CRETU: Nu toti romanii beneficiaza de cresterea economica

Nu toata lumea beneficiaza de cresterea economica sustinuta din Romania, iar saracia in randul copiilor si in mediul rural a crescut semnificativ, a declarat, vineri, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul conferintei de prezentare a Raportului de tara pentru Romania, publicat de Comisia Europeana pe 27 februarie.

Corina Cretu: Romania este una din tarile privilegiate. Va beneficia de MAI MULTE fonduri europene in 2021-2027

Pentru exercitiul financiar 2021-2027, Romania va beneficia de mai multe fonduri europene cu 8% mai mult fata de perioada 2014-2020, a precizat Corina Cretu intr-o postare pe Facebook, de vineri. Datorita.

Contre intre Corina Cretu si Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar

Contre intre Eugen Teodorovici si Corina Cretu la o dezbatere organizata de reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Dupa ce ministrul Finantelor a acuzat Comisia Europeana ca mimeaza dialogul si.

Corina Cretu, replica pentru Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar. Raman sa-mi fac treaba

Schimb de replici intre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si comisarul european Corina Cretu. Teodorovici i-a reprosat Corinei Cretu ca se afla in campanie electorala, iar Comisia Europeana.

Victor Ponta: Laurentiu Rebega nu va fi pe lista Pro Romania pentru europarlamentare. imi pare rau, dar asta e situatia

Victor Ponta a anuntat vineri ca Laurentiu Rebega nu va figura pe lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Asta in conditiile in care Rebega a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat.

Corina Cretu a prezentat raportul de tara privind Romania: Saracia ramane o problema, iar inegalitatile regionale cresc

Raportul de tara privind Romania, lansat oficial vineri, arata ca saracia ramane o problema si ca inegalitatile regionale cresc, iar birocratia, responsabilitatile si resursele fragmentate, toate acestea impiedica asigurarea serviciilor publice de calitate si blocheaza investitiile.

Corina Cretu: Nu toti romanii beneficiaza de cresterea economica. Saracia a crescut semnificativ in randul copiilor si in mediul rural

Nu toata lumea beneficiaza de cresterea economica sustinuta din Romania, iar saracia in randul copiilor si in mediul rural a crescut semnificativ, a declarat, vineri, comisarul european pentru politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )