Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Suteu: Nu reusesc sa ajung la doamna Firea. Poate il asteapta pe urmatorul ministru al Culturii

Adevărul Adevărul,
Corina Suteu: Nu reusesc sa ajung la doamna Firea. Poate il asteapta pe urmatorul ministru al Culturii

Corina Suteu a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca nu a reusit, pana in prezent, sa aiba o discutie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, Corina Suteu, se plange ca nu poate intra la primarul Gabriela Firea. Ce ar vrea sa discute cu ea

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti ca nu a reusit sa aiba o intalnire cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta o serie de probleme culturale ale Bucurestiului.

Corina Suteu: Consiliul de Administratie al RADEF RomaniaFilm intentioneaza sa demisioneze

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca membrii Consiliului de Administratie al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF) intentioneaza sa isi dea demisia din cauza impasului in care se afla privind organizarea institutiei.

Corina Suteu: Mutarea Cuminteniei la Muzeul Satului vizeaza o expunere cat mai larga. Lucrarea va fi itinerata

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a publicat duminica un mesaj pe pagina sa de Facebook cu privire la mutarea sculpturii Cumintenia Pamantului de la Muzeul Bancii Nationale la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, in care spune ca actiunea are ca menire expunerea cat mai mare a operei, ca aceasta nu va fi accesibila doar bucurestenilor, deoarece va fi itinerata in Romania.

Ovidiu Raetchi (PNL): Gabriela Firea poate fi acuzata de abuz in serviciu

Vicepresedintele PNL Bucuresti, Ovidiu Raetchi, considera ca Gabriela Firea, primarul Capitalei, poate fi acuzata de abuz in serviciu, pentru ca a folosit, intr-o emisiune televizata, un document adresat Primariei Generale pentru a ataca Opozitia din Bucuresti: .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )