Libnet.ro
UNICEF

19:00

Corlatean: Au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea Laurei Kovesi la DNA

România Liberă România Liberă,
Corlatean: Au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea Laurei Kovesi la DNA

Fostul ministru al Justitiei Titus Corlatean a declarat, miercuri, ca in timpul mandatului sau au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea intr-o functie de varf in sistemul judiciar a Laurei Codruta Kovesi. continuă pe România Liberă

VIDEO Corlatean: Au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea Laurei Kovesi la DNA. Basescu despre Corlatean: Minte!

Fostul ministru al Justitiei Titus Corlatean a declarat, miercuri, ca in timpul mandatului sau au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea intr-o functie de varf in sistemul judiciar a Laurei Codruta Kovesi.

Au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea lui Kovesi

Fostul ministru al Justitiei Titus Corlatean a declarat astazi ca in timpul mandatului sau au existat presiuni din partea ambasadorilor Olandei si SUA pentru numirea Laurei Codruta Kovesi intr-o functie de varf in sistemul judiciar.

MApN a primit scrisoarea de acceptare din partea SUA privind achizitionarea primului sistem Patriot

Ministerul Apararii Nationale MApN) a primit astazi scrisoarea de acceptare Letter of Acceptance - LOA) din partea Guvernului SUA privind achizitionarea primului sistem de rachete sol-aer cu bataie mare HSAM) tip Patriot, potrivit unui comunicat al MApN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )