Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cornel Dinu este din nou in doliu: Mi-a murit cea mai buna prietena

Antena3 Antena3,
Cornel Dinu este din nou in doliu: Mi-a murit cea mai buna prietena

Cornel Dinu este din nou in doliu. Antrenorul de fotbal sufera dupa pierderea animalului de companie, cateaua Printi, care i-a alinat singuratatea dupa pierderea sotiei sale, Silvia. Sunt. continuă pe Antena3

Clasamentul FIFA: Germania este din nou pe primul loc - Romania a urcat o pozitie, pana pe 41

Echipa nationala de fotbal a Germaniei a revenit pe primul loc al ierarhiei mondiale, detronand reprezentativa Braziliei. Romania a urcat de pe locul 42 pe 41, cu 714 puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publicitatii joi de forul mondial, potrivit News. ro.

Mesajul lui Tuncay Ozturk, dupa ce s-a aflat ca Andreea Marin ar iubi din nou: Din moment ce...

Andreea Marin si Tuncay Ozturk si-au spus adio de ceva timp si fiecare a luat-o pe drumul lui. Zana pare ca acum iubeste din nou. Fizioterapeutul turc isi vede de treburile sale.

Reducerea sau oprirea contributiilor la Pilonul II va afecta in principal pensiile romanilor, dar va lasa si statul fara unul dintre cei mai buni aliati daca Romania ar trece din nou printr-un soc financiar (consultant)

Reducerea sau oprirea contributiilor la Pilonul II pensiile obligatorii administrate privat) va afecta in principal pensiile romanilor, dar va lasa si statul fara unul dintre cei mai buni aliati in cazul in care Romania ar trece din nou printr-un soc financiar similar celui din 2008, arata Diana Coroaba, Partener, Servicii Financiare, PwC Romania, intr-un text transmis HotNews. ro. Ea precizeaza ca fondurile de pensii de la Pilonul II sunt printre cei mai importanti investitori in titlurile de stat si in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )