Libnet.ro
UNICEF

14:30

Corneliu Vadim Tudor: Am pentru prima data convingerea ca alegerile sunt complet inutile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Corneliu Vadim Tudor: Am pentru prima data convingerea ca alegerile sunt complet inutile

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca pentru prima data are convingerea ca alegerile sunt inutile si a mai spus ca primul pas catre fraudarea scrutinului il reprezinta sondajele mincinoase, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Vadim Tudor: Am pentru prima data convingerea ca alegerile sunt complet inutile

Presedintele PRM a declarat la iesirea de la urne ca alegerile sunt inutile si ca primul pas catre fraudarea scrutinului il reprezinta sondajele mincinoase.

Corneliu Vadim Tudor: Am votat pentru a-mi apara corect sansele

Candidatul PRM la alegerile prezidentiale, Corneliu Vadim Tudor, a votat, duminica, la Scoala 150 impreuna cu sotia sa si cele doua fiice, informeaza Agerpres. El sustine ca a votat pentru a-si apara corect.

Mihai Marcu, MedLife: Este pentru prima data cand piata serviciilor medicale private creste cu o singura cifra, 8-9%, dupa mai multi ani de crestere cu doua cifre'

MedLife a inregistrat in primele sase luni ale anului 2014 o cifra de afaceri de 38,3 milioane de euro, in crestere cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Ritmul de crestere al MedLife depaseste cresterea inregistrata de piata serviciilor medicale private, care este de aproximativ 8-9%. MedLife urca in continuare peste ritmul pietei si estimeaza ca va depasi, pentru prima data, 2,5 milioane de pacienti in 2014.

VIDEO INNA canta pentru prima data cu Dan Bittman! Uite cat de frumos canta cei doi artisti impreuna

INNA a fost in Romania saptamana aceasta si a facut o vizita radiourilor pentru a promova cel mai recent lansat.

Vadim Tudor: Am convingerea ca alegerile sunt complet inutile. Exista mai multe grupari interlope care fura alegerile

Primul pas catre fraudarea unui scrutin il reprezinta sondajele mincinoase, considera candidatul PRM la presedintie, Corneliu Vadim Tudor, care a afirmat ca, pentru prima oara, are convingerea ca alegerile.

Romanii aflati in strainatate vor avea la dispozitie 294 de sectii pentru a vota la alegerile prezidentiale. Vezi care sunt actele necesare

Romanii aflati in strainatate vor avea la dispozitie 294 de sectii pentru a vota la alegerile prezidentiale de duminica. Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitie o harta detaliata a sectiilor de.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )