Libnet.ro
UNICEF

17:15

Coroaba, PwC: Vom vedea si anul viitor vanzari de credite neperformante cu sume foarte mari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coroaba, PwC: Vom vedea si anul viitor vanzari de credite neperformante cu sume foarte mari

Bancile vor vinde si anul urmator portofolii de credite neperformante de valori foarte mari, dupa ce in ultimii doi ani au constituit provizioane pentru acestea, avand in vedere totodata cedarea liniilor de afaceri auxiliare sau consolidarea acestora. continuă pe Wall-Street Ro

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor

Incepand de anul viitor, accizele nu se vor mai calcula in euro, ci in lei. Ministerul de Finante a publicat proiectul de ordonanta de urgenta care completeaza Codul Fiscal. Cursul valutar la care se va face.

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, si indexat cu rata inflatiei

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, iar din 2016 va fi actualizat, anual, cu rata inflatiei, potrivit unui proiect de modificare a Codului Fiscal.

Bancul sezonului la Moscova: Ce au in comun petrolul, rubla si Putin? Vor ajunge la 63 anul viitor!

Ce au in comun petrolul, rubla si Vladimir Putin? Toate vor ajunge la 63 anul viitor, este o noua gluma folosita lin cercurile de la Kremlin. Conform unor surse apropiate presedintelui Putin, presiunile.

Anda Adam se marita anul viitor! Se vrea cat mai repede mamica!

Dupa ce in luna octombrie a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Sorin, Anda Adam a dezvaluit ca nunta va avea loc anul viitor, dar si ca isi doreste sa devina cat mai curand mamica!.

Guvernul va adopta prin Ordonanta mentinerea sistemului actual de redevente pentru sectorul petrolier si pentru anul viitor

Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta prin care sistemul de redevente pentru sectorul petrolier nu va mai fi modificat pentru anul viitor, ci mentinut cu aceleasi taxe, urmand ca o noua formula sa fie gandita ulterior, a declarat Darius Valcov, ministrul delegat pentru Buget.

Sistemul actual de redevente pentru sectorul petrolier va fi mentinut si pentru anul viitor

Sistemul de redevente pentru sectorul petrolier nu va mai fi modificat pentru anul viitor, ci mentinut cu aceleasi taxe, urmand ca o noua formula sa fie gandita ulterior, potrivit ministrului-delegat pentru Buget, Darius Valcov.

Tigarile se vor scumpi cu pana la 25 de bani pe pachet dupa ce Finantele vor modifica accizele pentru anul viitor

Ministerul Finantelor a anuntat marii producatori de tutun cum intentioneaza sa modifice accizele pentru anul viitor, iar JTI Romania a calculat un impact de scumpire a pretului unui pachet de tigari din categoria mai ieftina de aproximativ 20-25 bani, in functie de nivelul accizei.

Expertii FMI si CE, la Guvern pentru o prima discutie cu Ponta despre bugetul pe anul viitor

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) si-au inceput vizita in Romania cu o intalinire la Palatul Victoria, unde au avut o prima discutie cu premierul Victor Ponta despre proiectia bugetara pe anul viitor, noteaza Mediafax. Guvernul va negocia cu expertii FMI si CE un deficit pentru 2015 de 2-2,1% din PIB, procentajul suplimentar de 0,6-0,7% urmand sa fie utilizat exclusiv pentru armata si co-finantare, dar si la acest nivel sunt necesare masuri suplimentare pe venituri sau cheltuieli.

Schimbari majore in circulatia rutiera din Slatina: noi sensuri unice de anul viitor

Soferii din Slatina, dar nu numai, vor avea parte de o surpriza de la inceputul anului viitor. Astfel, peste zece strazi din municipiu vor avea, din ianuarie, circulatie rutiera cu sens unic. Schimbarile au survenit in urma unui studio de trafic intocmit de o firma specializata care ar fi analizat necesitatile si posibilitatile de fluidizare a circulatiei rutiere in Slatina, un oras cu un numar de autoturisme in continua crestere.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3341 seconds )