Libnet.ro
UNICEF

10:31

Coronavirus: 450 de morti in 24 de ore in SUA, cel mai scazut bilant dupa circa doua luni

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: 450 de morti in 24 de ore in SUA, cel mai scazut bilant dupa circa doua luni

Noul coronavirus a facut 450 de decese suplimentare in 24 de ore in Statele Unite, potrivit datelor prezentate luni la orele 20. 30 marti, 00. 30 GMT) de universitatea americana Johns Hopkins, bilantul zilnic cel mai scazut dupa circa doua luni, noteaza AFP, citata de Agerpres. Trebuie insa asteptate valorile pentru luni pentru a vedea daca trendul este in scadere, deoarece datele raportate de Johns Hopkins, actualizate continuu, sunt de obicei mai mici in weekend in absenta informatiilor transmise de autoritatile sanitare locale. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Circa 700 de morti in 24 de ore in SUA

Noul coronavirus a facut 691 de decese suplimentare in 24 de ore in Statele Unite, potrivit datelor prezentate duminica la orele 20. 30 luni, 00. 30 GMT) de universitatea americana Johns Hopkins, transmite AFP, potrivit Agerpres. Aceasta ridica la 110. 482 numarul total al deceselor SUA legate de COVID-19, unde s-au inregistrat 1. 842 de cazuri. Datele la nivel national sunt cele mai ridicate din lume. in schimb, raportat la populatie, mai multe tari europene devanseaza Statele Unite la numarul de morti la 100. 000 de locuitori, printre care Franta, Italia si Spania.

145 de noi infectari cu coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total al cazurilor confirmate ajunge la20.749

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 20. 749 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 145 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 345 decese, iar 14. 910 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 152.

Care este cel mai mare regret al lui Ion Iliescu. Dezvaluiri emotionante, dupa aproape sapte decenii de casnicie cu Nina (GALERIE FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a dezvaluit de curand care este cel mai mare regret al sau, in ciuda faptului ca a dominat ani la rand scena politica in mandatele sale. Mai mult, in plan personal, fo.

Agentia Europeana de Mediu: 76% din zonele de scaldat din Romania au cel mai inalt standard de calitate al UE. Care e procentul la nivel european

Aproape 85% din apele de scaldat din Europa, monitorizate in 2019, au indeplinit conditiile pentru a li se atribui cel mai inalt si mai exigent standard de calitate al Uniunii Europene - excelent, arata.

Ar putea fi cel mai greu puzzle din lume, dar e perfect pentru stat in casa

Daca ai avut vreodata o fascinatie pentru puzzle-uri, s-ar putea sa fii uimit de existenta acestei creatii. Multi il considera cel mai dificil puzzle din lume, dar se vinde ca painea.

Cine este cel mai valoros fotbalist din lume - Final de era pentru Messi si Ronaldo

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 259,2 milioane de euro, informeaza lefigaro. fr.

La 90 de ani, o bunicuta a intrat in Cartea Recordurilor ca Cel mai in varsta gamer din lume VIDEO

La 90 de ani, Hamako Mori a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai in varsta gamer de pe YouTube. Hamako Mori s-a apucat de jocuri video la 51 de ani, cand a vazut cat de mult juca fiul ei.

Florin Citu: Ma ataca pentru ca refuz sa arunc tara in aer. Fake news in cel mai securist mod

Ministrul de Finante sustine ca in aceste zile este victima unei gasti de teroristi economici si arata ca la adresa sa se contruieste un fake news in cel mai securistic mod. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook a lui Florin Citu.

Coronavirus |Londra nu a raportat niciun deces, potrivit ultimului bilant. Marea Britanie a inregistrat cel mai mic numar de morti de cand s-a impus starea de izolare

In Londra nu s-a inregistrat niciun deces cauzat de noul coronavirus in 24 de ore, o premiera de cand tara a intrat in procesul de izolare la sfarsitul lunii martie. Totusi, se crede ca acest lucru a fost.

Marea Britanie a raportat cel mai mic numar de decese de la institurea carantinei. Scadere a noilor cazuri in Italia si Spania

Spania si Italia au inregistrat in ultimele 24 de ore peste 100 de contaminari cu noul coronavirus, iar Marea Britanie a raportat cel mai mic numar de decese de la instituirea masurilor de combatere a epidemiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )