Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel, despre testarea bucurestenilor: Problema mea, ca medic, nu este sa stau sa astept in spital sa vina pacientii, ci sa ma duc spre comunitate ca sa reduc posibilitate de infectare

B1 B1,
CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel, despre testarea bucurestenilor: Problema mea, ca medic, nu este sa stau sa astept in spital sa vina pacientii, ci sa ma duc spre comunitate ca sa reduc posibilitate de infectare

Medicul Adrian Streinul Cercel, managerul Institului Matei Bals, a explicat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, de ce s-a luat decizia testarii a peste 10. 000 de bucuresteni pentru. continuă pe B1

Adrian Streinu-Cercel, despre testarea in masa la COVID-19 din Bucuresti: Se va face pe categorii de varsta

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, a anuntat, joi, demararea unei testari pentru coronavirus pe un esantion de aproape 10. 000 de locuitori ai Bucurestiului.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, despre cel mai eficient tratament impotriva febrei. Ce ii sfatuieste pe oameni sa faca

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a oferit sfaturi importante romanilor aflati in izolare. intr-o interventie telefonica la Romania TV, managerul Institutului de Boli Infectiose Matei Bals din Capitala a spus ca cel mai bun tratament pentru febra e impachetarea cu prosopul ud.

CORONAVIRUS. Adrian Streinu Cercel anunta o testare pe 10.514 de persoane din Bucuresti, de toate categoriile de varsta: 80% dintre cei infectati fac forme usoare de boala, care se consuma la domiciliu (VIDEO)

Autoritatile au decis ca va incepe in Bucuresti primul mare studiu din Romania pentru a se depista nivelul real de transmitere a coronavirusului. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului National de.

Prof.dr.Adrian Streinu Cercel, despre cum influenteaza frigul raspandirea coronavirusului. Ce ne poate salva in acest moment

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a venit cu o veste buna spunand ca frigul de afara ar putea limita raspandirea infectiei cu COVID-19. Medicul tras din nou un semnal de alarma despre masurile de iginea pe care trebuie sa le respectam cu sfintenie pentru a tine coronavirusul departe.

Ai voie sa refuzi testarea? Adrian Streinu Cercel spune ce schema de tratament se aplica in Capitala

Sedinta de foc la Primaria Generala a Capitalei. Primarul, Gabrela Firea, impreuna cu Managerul Institutului de Boli Infectioase, Adrian Streinu-Cercel, primarii de sector dar si sefi ai altor institutii, au organizat o sedinta pe tema prevenirii raspandirii coronavirusului. Doctorul Streinu-Cercel a facut clarificari cu privire la metodele de tratament aplicate pacientilor cu COVID-19. De aemenea .

Medicul Adrian Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Romania: in mai putin de o luna ajungem ca Italia

Managerul Institului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit in direct la Antena 3 despre pericolul care ii pandeste pe romani, dar si motivul pentru care cetatenii sunt atat de expusi infectarii cu coronavirus. Transmiterea comunitara inseamna existenta mizeriei in jurul nostru Medicul Adrian Streinu-Cercel le-a explicat romanilor clar si raspicat de ce avem nevoie in .

Daca o persoana e testata pozitiv, tot blocul intra in carantina. Adrian Streinu-Cercel: Facem testari si ii luam pe toti, de sus pana jos (VIDEO)

Daca o persoana dintr-un bloc este testata pozitiv pentru noul coronavirus, tot blocul este plasat in stare de carantina, a precizat Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase.

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

Dr. Streinu Cercel: Testarea se va face in fata blocului. Rezultatul testului, transmis prin SMS intr-o jumatate de ora

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, a anuntat, joi, demararea unei testari pentru coronavirus pe un esantion de aproape 10. 000 de locuitori ai Bucurestiului.

Adrian Streinu-Cercel: Oamenii pot refuza testarea, dar pierd o sansa sa afle care este starea lor de sanatate. in plus, studiul pe Bucuresti are in spate o pregatire minutioasa (VIDEO)

Bucurestenii pot refuza sa fie testati pentru noul coronavirus in cadrul studiului pregatit de expertii de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, o spune chiar presedintele institutiei,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2422 seconds )