Libnet.ro
UNICEF

17:00

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre noi masuri de relaxare: S-a semnalat o scadere a numarului de cazuri. Daca lucrurile raman asa, se poate trece la o alta etapa Cum pot fi refolosite mastile

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre noi masuri de relaxare: S-a semnalat o scadere a numarului de cazuri. Daca lucrurile raman asa, se poate trece la o alta etapa Cum pot fi refolosite mastile

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentatul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca autoritatile vor face o analiza a modului i. continuă pe B1

Rafila, despre alte masuri de relaxare: Sa asteptam sa vedem cum decurg lucrurile pana la sfarsitul saptamanii viitoare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, afirma ca o evaluare facuta de autoritati la finalul saptamanii viitoare va putea spune daca se vor putea lua noi masuri de relaxare a restrictiilor.

Alexandru Rafila, despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu exista: Frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu ar fi real. Reprezentantul OMS al Romaniei considera ca ca frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata.

Alexandru Rafila, despre subiectul coronavirus in Romania: Vad niste exagerari si tampenii!

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, s-a aratat, intr-un interviu pentru Adevarul, foarte dezamagit de recomandarile aberante, care au inundat spatiul public.

Dr. Alexandru Rafila: Nu pot sa spun ca apa de la robinet e un antidot impotriva infectiei cu noul coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila declara ca apa de la robinet nu poate sa aiba o cantitate atat de mare de clor, incat sa exercite un efect dezinfectant.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Termoscanarea nu se refera la masurarea individuala a temperaturii. Ar trebui intai sa faci campanie de informare, apoi sa iei decizia, de multe ori facem invers

Alexandru Rafila, seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, a precizat ca la intrarea in magazine si institutii nu se face termoscanare, ci doar se.

Alexandru Rafila explica de ce nu poti intra in magazine daca ai temperatura de peste 37,3 grade

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat de ce trebuie sa ni se ia temperatura si de ce trebuie sa avem sub 37,3 grade Celsius pentru a avea acces in magazine sau institutii publice.

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

Cum pot fi refolosite mastile de protectie Ce spune medicul Alexandru Rafila

Mastile de protectie pot fi refolosite dupa ce sunt spalate si, cel mai important, dupa spalare trebuie calcate cu un fier de calcat cu aburi, spune presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: Nu avem motive de ingrijorare pana acum, dar eu as vrea sa asteptam si zilele urmatoare

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a comentat vineri seara, intr-o interventie televizata, dezbaterile aprinse care au aparut in spatiul public referitoare la masurarea.

Cele patru scheme de tratament impotriva coronavirusului, testate in Romania. Explicatiile lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a anuntat ca in Romania vor fi testate patru scheme de tratament impotriva Covid-19.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )