Libnet.ro
UNICEF

19:31

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre testarea in masa a Slovaciei: Nu este un model, este o incercare, este un exercitiu

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre testarea in masa a Slovaciei: Nu este un model, este o incercare, este un exercitiu

Alexandru Rafila este de parere ca Slovacia, tara data ca exemplu pentru testarea in masa a populatiei cu teste de tip antigen pentru SARS-CoV-2, nu este un model, este o incercare, un exercitiu in. continuă pe B1

Rafila, despre testarea in masa implementata de Slovacia: Nu este un model, este o incercare

Profesorul Alexandru Rafila considera ca Slovacia, tara data ca exemplu pentru testarea in masa a populatiei cu teste de tip antigen pentru SARS-CoV-2, nu este un model, este o incercare, un exercitiu in momentul de fata.

Medicul Alexandru Rafila, despre noul record negativ inregistrat in Romania: Va exista o crestere pentru ca se pare ca masurile de sanatate publica luate nu sunt eficiente

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca masurile restrictive impuse de autoritati pentru combaterea noului coronavirus nu sunt eficiente, preconizand chiar o.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Cred ca si in saptamanile urmatoare vom inregistra tot mai multe decese

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si candidat din partea Partidului Social Democrat pentru un mandat de parlamentar, a declarat, vineri, ca sute de mii de.

Alexandru Rafila, despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID: Orice reactie adversa va fi monitorizata si introdusa intr-un sistem electronic de raportare

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit,la Antena 3, despre efectele secundare pe care le poate avea vaccinul anti-Covid. Noi nu putem sa.

Alexandru Rafila, avertisment infricosator despre cel de-al treilea val al pandemiei de COVID-19. Ce ii asteapta pe romani

Explozia cazurilor de COVID-19 ingrijoreaza autoritatile si le pune pe ganduri cu privire la ce poate fi mai rau. Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la ceea ce s-ar putea intampla, in cazul in care numarul imbolnavirilor nu scad. Alexandru Rafila, despre masurile luate de autoritati in contextul in care masurile .

ALEXANDRU RAFILA: Testarea in masa din Slovenia nu este un model, este o incercare

Profesorul Alexandru Rafila considera ca Slovacia, tara data ca exemplu pentru testarea in masa a populatiei cu teste de tip antigen pentru SARS-CoV-2, nu este un model, este o incercare, un exercitiu in momentul de fata.

Alexandru Rafila face anuntul groaznic pentru Romania. Ce se va intampla din martie 2021

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila a spus ca este posibil ca in lunile februarie-martie sa apara si un al treilea val de infectari cu noul coronavirus. Mai mult, el spune ca masa receptiva e foarte mare, deoarece aproape 90% din populatia tarii nu a trecut prin infectie. Alexandru Rafila face anuntul groaznic pentru .

ALEXANDRU RAFILA: Este foarte posibil sa apara un alt val, probabil in lunile februarie-martie

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesor doctor Alexandru Rafila, candidat din partea PSD la Camera Deputatilor, crede ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile februarie-martie, dar ca depinde de masurile de sanatate publica si de masurile individuale de protectie daca acesta va fi mai mare sau mai mic.

Alexandru Rafila: Cel mai devreme, prima transa de vaccinuri va ajunge in Romania in februarie 2021

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a oferit, martie seara,noi detalii despre demersurile de aducere in Romania a vaccinului impotriva noului coronavirus. Specialistul a declarat in.

S-a aflat adevarul despre Alexandru Rafila. De ce a intrat in politica, de fapt

Odata cu declansarea crizei epidemiologice personalitati din lumea medicala au devenit exponenti principali. Daca de Arafat se stia, despre Alexandru Rafila se stia pra putin in spatiul public, pana la momentul declansarii crizei. Alexandru Rafila, profesor universitar si o cariera stralucita Alexandru Rafila este unul din exponentii vizibili in spatiul public, de la declansarea pandemiei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )