Libnet.ro
UNICEF

08:01

CORONAVIRUS. Alte sase decese cauzate de COVID-19 in Romania. intre acestea si o asistenta medicala de 52 de ani din judetul Neamt. Bilantul total ajunge la 681

B1 B1,
CORONAVIRUS. Alte sase decese cauzate de COVID-19 in Romania. intre acestea si o asistenta medicala de 52 de ani din judetul Neamt. Bilantul total ajunge la 681

Autoritatile anunta, miercuri, alte sase decese cauzate de noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste curpinse intre 52 si 88 de ani, din judetele Hunedoara, Valcea,. continuă pe B1

Alte 5 decese cauzate de coronavirus, inregistrate in Romania. Bilantul se ridica la 693

Alte 5 decese cauzate de infectarea cu coronavirus au fost raportate miercuri seara. Bilantul inregistrat in Romania se ridica la 693 de morti. Trei dintre persoanele decedate astazi erau seniori cazati intr-un azil de batrani din Bucuresti. O alta victima dintre cele anuntate miercuri seara este un barbat de 40 ani din judetul Calarasi care nu avea probleme medicale grave.

Alte doua decese provocate de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 85 ani din Chisinau si un barbat de 51 ani din Tiraspol au murit miercuri, 29 aprilie, dupa ce au fost contaminati cu noul coronavirus. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 111 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in nouasprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

Alte noua decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 628

Bilantul total al deceselor in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 628, dupa ce luni dimineata au fost confrimate alte noua decese, trei femei cu varstele de 72, 71 si 64 de ani si alti sase barbati. Toate cele noua persoane au prezentat comorbiditati.

Sase noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 681

Alte sase decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confirmate in ultimele ore, ceea ce duce bilantul total al deceselor la 681 si la 18 pentru ziua de astazi. Printre persoanele decedate se afla si o asistenta medicala din Neamt, in varsta de 52 de ani, care a decedat la domiciliul sau. Femeia a lucrat la DSP Neamt si ISU Neamt, insa nu a lucrat la recoltaera probelor. Aceasta suferea de mai multe comorbiditati.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte 30 decese raportate miercuri Bilantul a ajuns la 693

Alte 30 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate miercuri. Bilantul a ajuns astfel la 693. Sapte dintre pacientii decedati erau din Suceava, iar printre acestia se afla doua persoane cu etilism cronic si un barbat de 53 de ani fara alte afectiuni.

inca 13 decese cauzate de coronavirus in Romania. Bilantul total se ridica la 663 de morti

Alte 13 persoane infectate cu coronavirus au murit in Romania, anunta, marti, Grupul de Comunicare Strategica. Victimele aveau peste 60 de ani si alte conditii medicale preexistente.

Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Tutova a facut prima victima: un barbat de 82 de ani a murit in ziua in confirmarii diagnosticului

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat in aceasta seara alte cinci decese cauzate de COVID-19, printre acestea numarandu-se si un batran de la azilul din Tutova, judetul Vaslui, unde astazi au fost confirmate 11 imbolnaviri in randul beneficiarilor si al angajatilor.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor ajunge la 619 La doua luni de la primul caz de COVID-19, numarul infectarilor a depasit pragul de 11.000 Situatia pe judete

Alte 18 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate duminica, la doua luni de la primul caz de COVID-19 inregistrat in tara noastra. Bilantul ajunge astfel la 619. Numarul de cazuri de imbolnavire a ajuns la 11. De la debutul pandemiei, 3. 054 de persoane au fost declarate vindecate si externate. 42 inca 11 decese, bilantul ajunge la 61917. 06 Marturia pacientului 102 vindecat de COVID-19: Simteam ca mi se rup muschii, fasie cu fasie, de pe picioare Ar fi foarte important ca lumea sa afle si sa inteleaga ca exista speranta15. 09 Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati13. 21 Numar record de teste raportat in ultimele 24 de ore Explicatia autoritatilor13. 10: Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone13. 00: 401 cazuri noi de imbolnavire, bilantul a ajuns la 11.

Alte trei decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul total a ajuns la 631

Alte trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confrimate in ultimele ore, ducand bilantul total la 631 de decese. Pe langa medicul de 68 de ani din Botosani, anuntat anterior, alti doi barbati, de 65 si 79 de ani, si-au mai pierdut viata.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19: Bilantul victimelor ajunge la 619

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 37 si 89 de ani. Astfel bilantul victimelor, la.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )