Libnet.ro
UNICEF

19:00

Coronavirus: Angajatii BCE vor lucra de acasa

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Angajatii BCE vor lucra de acasa

Banca Centrala Europeana a cerut majoritatii celor 3. 700 de angajati ai sai de la Frankfurt sa efectueze luni o zi de telemunca, pentru ca institutia sa poata sa isi testeze capacitatea de reactie in cazul agravarii crizei legate de epidemia de coronavirus, a declarat duminica un purtator de cuvant al institutiei financiare, transmite Reuters, citat de Agerpres. De asemenea, BCE a anulat majoritatea evenimentelor publice prevazute pentru luna viitoare. Cu toate acestea, reuniunea de politica monetara, programata pentru ziua de joi, precum si conferinta de presa de dupa reuniune vor avea loc. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Angajatii BCE vor lucra de acasa

Banca Centrala Europeana a cerut majoritatii celor 3. 700 de angajati ai sai de la Frankfurt sa efectueze luni o zi de telemunca, pentru ca institutia sa poata sa isi testeze capacitatea de reactie in cazul agravarii crizei legate de epidemia de coronavirus, a declarat duminica un purtator de cuvant al institutiei financiare, transmite Reuters, citat de Agerpres. De asemenea, BCE a anulat majoritatea evenimentelor publice prevazute pentru luna viitoare. Cu toate acestea, reuniunea de politica monetara, programata pentru ziua de joi, precum si conferinta de presa de dupa reuniune vor avea loc.

Presedintele Igor Dodon se teme ca romanii din Italia vor veni acasa prin Chisinau

Zborurile din Italia spre Republica Moldova nu vor fi interzise, dar pe teritoriul Republicii Moldova vor putea intra doar cetatenii moldoveni, a declarat presedintele Igor Dodon, citat de agora. md.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )