Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |O asistenta din Queens este prima persoana vaccinata anti-COVID-19 din SUA Reactia lui Donald Trump (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |O asistenta din Queens este prima persoana vaccinata anti-COVID-19 din SUA Reactia lui Donald Trump (VIDEO)

Prima persoana vaccinata anti-coronavirus in cadrul campaniei de imunizare care a inceput, luni, in Statele Unite ale Americii, este o asistenta de la terapie intensiva, pe numeSandra Lindsay, informeaza Th. continuă pe B1

Cine este prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite: Nu am simtit nicio diferenta fata de celelalte vaccinuri

O asistenta medicala din New York a devenit luni prima persoana care a fost vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite, tara cu cele mai multe decese asociate coronavirusului din lume, scrie AFP, potrivit Agerpres.

O asistenta care a ingrijit pacienti COVID-19, prima persoana vaccinata din SUA

O asistenta medicala care a ingrijit pacienti COVID-19 aflati in stare critica din New York City a f.

Leguma pe care nu o consuma romanii aproape deloc, din pacate. Este aur impotriva colesterolului

Daca ai incercat toate variantele pentru a reduce nivelul de colesterol din organism si nimic nu a dat rezultatele dorite, atunci trebuie sa afli despre leguma pe care nu o consuma romanii aproape deloc, din pacate. Specialistii in produse naturiste o recomanda tuturor celor care au probleme cu glicemia. Leguma care lupta eficient impotriva colesterolului .

Vedeta TV a cerut falimentul. A ajuns in cel mai greu moment din viata, este oribil ce se intampla

Criza de COVID-19 pare ca a afectat-o pe vedeta Antena 1, facand-o sa ia decizii radicale: a cerut falimentul. Firma sa a inregistrat pierderi in ultima perioada, fapt ce a determinat-o sa demareze procedura de insolventa. Vedeta TV, la fundul sacului. A cerut falimentul! Ozana Brabancea, jurat de la Te cunosc de undeva, da semne .

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu coronavirus: Fostul lider PSD este internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit G4Media. Fostul lider al PSD ar fi fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 decembrie si este asimptomatic. Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu.

Alexandru Rafila: Evolutia pandemiei COVID din Romania este deformata. Cifrele prezentate zilnic nu reflecta realitatea din teren

Alexandru Rafila, mediculmicrobiologsi propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a declarat vineri searaca bilantul epidemiologic, care este actualizat zilnic, nu corespunde cu realitatea di.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2737 seconds )