Libnet.ro
UNICEF

07:15

CORONAVIRUS |Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania si alte state

B1 B1,
CORONAVIRUS |Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania si alte state

De joi, 16 iulie, Austria va interzice cursele aeriene regulate directe din zece state, inclusiv Romania si toate tarile din Balcanii de Vest, in contextul accelerarii cazurilor de infectare cu noul. continuă pe B1

Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania, dar le va permite pe cele din Lombardia, cea mai afectata regiune italiana de pandemie

Austria va interzice, incepand de joi, cursele aeriene regulate din zece state, printre care si Romania, conform unui ordin semnat de ministrul austriac al Sanatatii, Rudolf Anschober.

Austria interzice cursele aeriene directe din Romania, incepand de joi, din cauza COVID-19

Austria va interzice incepand de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din zece state, printre care Romania si toate tarile din Balcanii de Vest, conform unui ordin al ministrului sanatatii, Rudolf Anschober, informeaza marti agentia APA.

Austria interzice, incepand de joi, cursele aeriene din si inspre Romania

Austria va interzice incepand de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din zece state, pri.

Austria sisteaza cursele aeriene din si spre Republica Moldova

Austria sisteaza cursele aeriene din si in Republica Moldova incepand cu 16 iulie si pana la sfarsitul lunii, transmite IPN.

Coronavirus |Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Unii pacienti vin si anunta ca au COVID si pleaca acasa, altii refuza tratamentul (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, considera, in contextual cresterii alarmante a numarului de persoane testate pozitiv cu noulcoronavirus, ca legea CCR, care permite.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )