Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coronavirus: Autoritatile din Bihor vor rechizitiona hoteluri si pensiuni pentru a le folosi ca spatii de carantinare

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Autoritatile din Bihor vor rechizitiona hoteluri si pensiuni pentru a le folosi ca spatii de carantinare

Autoritatile locale din Bihor au decis duminica, sa rechizitioneze hoteluri si pensiuni de pe teritoriul judetului. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat aceasta hotarare dupa ce niciun operator hotelier nu a raspuns apelului public pentru inchirierea spatiilor destinate carantinei. continuă pe Hotnews

Prefectura Bihor trece la rechizitionarea de hoteluri si pensiuni. Centrele de carantina sunt pline, iar ultimele cazari s-au facut intr-un internat scolar

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bihor va rechizitiona hoteluri si pensiuni de pe teritoriul judetului, dupa ce, in ciuda apelului lansat de autoritati, niciun operator hotelier nu s-a aratat dispus sa inchirieze spatii pentru carantina.

Autoritatile din Ecuador sunt atat de coplesite de numarul mare de decese provocate de COVID-19, incat oamenii sunt nevoiti sa isi abandoneze rudele decedate pe strada

Autoritatile din Ecuador nu mai fac fata numarului mare de decese provocate de coronavirus, iar oamenii sunt nevoiti sa tina cadavrele celor dragi in casa sau sa le abandoneze pe strada. Cel mai mare.

Coronavirus: Cadrele medicale din Ungaria vor primi un bonus de aproape 1.400 de euro in acest an

Cadrele medicale din Ungaria vor primi cate un bonus de 500. 000 de forinti 1. 380 euro) in acest an, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, in interventia sa saptamanala la postul Radio Kossuth, scrie Agerpres, citand MTI.

Autoritatile din Grecia au plasat in carantina o a doua tabara de migranti

Autoritatile din Grecia au plasat in carantina o a doua tabara de migranti, dupa ce un barbat afgan in varsta de 53 de ani a fost diagnosticat cu Covid-19.

in plina pandemie de coronavirus, preotii din Botosani vor sa plimbe pe strada racla cu moastele Sf. Parascheva

In plina pandemie de coronavirus, reprezentantii bisericii par sa ignore masurile impuse de autoritati in starea de urgenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )