Libnet.ro
UNICEF

14:45

CORONAVIRUS |Autoritatile din Timis cer ca orasul Faget si inca 3 sate sa intre in carantina

B1 B1,
CORONAVIRUS |Autoritatile din Timis cer ca orasul Faget si inca 3 sate sa intre in carantina

Autoritatile din judetul Timis au cerut ca orasul Faget si trei sate apartinatoare sa intre in carantina. Decizia a venit dupa ce numarul persoanelor confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus a. continuă pe B1

Autoritatile din Prahova cer ca inca trei spitale sa primeasca bolnavi de COVID-19

Autoritatile prahovene cer ca inca trei spitale din judet sa poata primi pacienti diagnosticati cu noul coronavirus, in conditiile in care doar 15 locuri mai sunt disponibile pentru persoanele infectate.

Autoritatile din Prahova cer ca inca 3 spitale sa primeasca bolnavi de COVID. Doar 15 locuri mai sunt libere

Autoritatile prahovene cer ca inca trei spitale din judet sa poata primi pacienti diagnosticati cu noul coronavirus, in conditiile in care doar 15 locuri mai sunt disponibile pentru persoanele infectate, iar izolatorul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) este plin de suspecti.

Orasul Faget din judetul Timis intra in carantina pentru 14 zile - decizie a Departamentului pentru Situatii de Urgenta

Orasul Faget din judetul Timis si cele trei sate apartinatoare intra in carantina de duminica seara, pentru 14 zile, a decis Departamentul pentru Situatii de Urgenta, care a aprobat hotararea autoritatilor locale. Faget - unde au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19 - este a treia localitate din Romania pentru care autoritatile dispun instituirea carantinei.

A treia localitate plasata in carantina - Orasul Faget din judetul Timis, sub restrictii 14 zile din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Orasul Faget si satele apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica vor fi plasate in carantina din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. 47 de persoane au fost testate pozitiv aici, iar ele.

Orasul Faget din Timis intra in carantina

Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost transmisa duminica spre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a fost emis Ordinul Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta Nr. 2020 care a decis instituirea carantinarii zonale pentru orasul Faget si satelor apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica, incepand de astazi, 26 iulie, ora 19.

Orasul Faget asteapta decizia CNSU privind intrarea in carantina

Orasul Faget din judetul Timis asteapta, astazi, decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind intrarea in carantina, dupa ce in localitate au aparut peste 40 de cazuri dispersate de imbolnaviri cu SARS-CoV-2.

Autoritatile din Gornet (Prahova) au atacat in instanta ordinul de carantinare a localitatii si cer daune de 500.000 de euro de la institutia condusa de Raed Arafat Este invocat moralul scazut al localnicilor

Autoritatile din comuna Gornet din judetul Prahova au atacat in instanta ordinul de carantinare a unui sat al comunei si ii cer sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, o analiza urgenta a cazurilor din zona. De asemenea, autoritatile cer si obligarea DSU la plata sumei de 500. 000 de euro, cu titlul de daune morale.

Autoritatile din Gornet, Prahova, au atacat in justitie ordinul de carantinare. Ele cer daune de 500.000 de euro de la DSU, institutie condusa de Raed Arafat

Dupa ce a fost instituita carantina zonala pentru localitatea Gornet, Judetul Prahova, autoritatile comunei au atacat in instanta ordinul de carantinare. Acestea ii cer sefului Departamentului pentru.

Autoritatile din Gornet au atacat ordinul de carantinare si ii cer lui Raed Arafat o evaluare urgenta a cazurilor

Autoritatile comunei Gornet au atacat in instanta ordinul de carantinare a unui sat al comunei si ii cer sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, o analiza urgenta a cazurilor din zona respectiva.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )