Libnet.ro
UNICEF

13:30

Coronavirus: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei

Numarul total al deceselor din Franta a crescut peste bilantul Spaniei, dupa ce 351 de persoane au murit din cauza Covid-19 in 24 de ore, ducand numarul total la 27. 425, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei Grecia redeschide mai multe plaje Bilantul deceselor la nivel global a depasit pragul de 300.000

Numarul cazurilor de infectii cu Covid-19 a ajuns joi la 4,4 milioane, dintre care peste 300. 000 de oameni au murit, iar 1,6 milioane s-au vindecat, potrivit datelor centralizate pe platforma worlodmeters. info. Cu cat numarul victimelor creste, cu atat cresc si tensiunile provocate de cursa gasirii unui vaccin impotriva Covid-19, motiv pentru care o declaratie a producatorului francez Sanofi care spune ca SUA ar avea prioritate la un posibil vaccin a incins spiritele in Franta si UE. Totodata, Comisia Europeana a suspendat livrarea a 10 milioane de masti din China, dupa ce doua tari s-au plans cu privire la calitatea slaba a loturilor primite. 50: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei20. 45: Grecia redeschide weekendul acesta cateva sute de plaje, dar cu reguli stricte19. 50: Italia a raportat joi 262 de noi decese si 992 noi cazuri19. 40: Bilantul deceselor la nivel global a depasit pragul de 300. 25: Comisia Europeana a oprit distributia catre statele membre a 10 milioane de masti din China din cauza calitatii slabe.

Coronavirus: Bilantul deceselor in New York ar putea fi mult mai mare decat numaratoarea oficiala - CDC

Oficialii americani responsabili de sanatatea publica au identificat peste 5. 000 de decese in orasul New York care au avut loc intre luna martie si aprilie si ar fi putut fi cauzate de noul coronavirus dar nu au fost incluse in bilantul total al deceselor, a anuntat luni Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite CDC), potrivit CNBC.

Coronavirus Italia. Bilantul deceselor a depasit 31.000 de decese

Bilantul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 31. 106 din Italia, in ultimele 24 de ore fiind raportate alte 194 de persoane.

Coronavirus in Romania: inca 11 noi decese legate de coronavirus Bilantul a ajuns la 972

Autoritatile au anuntat 11 noi decese legate de coronavirus, bilantul total ajungand la 972. Varstele victimelor sunt intre 37 de ani si 96 de ani.

LORAND SOARES SZASZ, FONDATOR ROMANIA RISE UP: Guvernul demonstreaza din nou cat de deconectat este de realitatea din piata

Romania are toate sansele sa piarda din nou cursa la nivel Est European in a atrage investitii in viitor * Perioada de criza actioneaza ca o sita pentru economie si va cerne firmele Reporter: Care sunt sectoarele cele mai afectate de criza cauzata de coronavirus si cat de dificil credeti ca le va fi sa-si revina? .

Reuniunea FRIENDS amanata din nou! Se filmeaza abia la toamna!

Desi fanii o asteptau cu sufletul la gura, reuniunea speciala a actorilor din indragitul serial FRIENDS se amana din nou! Filmarile ar putea incepe abia in toamna acestui an! .

Starea de alerta, modificata din nou. Unele mall-uri vor putea fi deschise

Deputatii din Comisia juridica au modificat, din nou, proiectul privind instituirea starii de alerta.

Haos in Parlament. Proiectul privind starea de alerta, verificat din nou, dupa ce au fost gasite erori

Deputatii s-au reunit din nou, miercuri, in sedinta de urgenta la Comisia Juridica, pentru a verifica din nou proiectul de lege privind starea de alerta. Surse politice au declarat ca proiectul adoptat in Comisia Juridica are mai multe greseli.

Parlamentul European discuta din nou situatia democratiei din Ungaria

Europarlamentarii vor discuta din nou, miercuri, despre situatia democratiei din Ungaria, in cadrul sedintiei plenare care se va desfasura in perioada 13 - 16 Mai la Bruxelles.

Norul de praf saharian ajunge din nou in Romania

Un nor de praf saharian ajunge in aceasta seara din nou in Romania. Anuntul a fost facut de Ministerul Mediului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )