Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coronavirus: Brazilia suspenda testele pentru vaccinul chinezesc CoronaVac dupa un incident grav

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Brazilia suspenda testele pentru vaccinul chinezesc CoronaVac dupa un incident grav

Autoritatea sanitara din Brazilia a anuntat ca a suspendat testele clinice pentru un vaccin experimental chinezesc impotriva coronavirusului dupa un incident grav la un voluntar, dar laboratorul care produce vaccinul s-a declarat increzator in siguranta produsului sau, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Brazilia suspenda testele pentru vaccinul chinezesc 120.000 de cazuri noi in SUA

Anuntul Pfizer-BioNtech ca vaccinul dezvoltat de cele doua companii a aratat, in testele pe scara larga, o eficacitate de peste 90%, a adus optimism atat pe frontul luptei contra coronavirusului, cat si pe cel al relansarii economice, dar specialistii in sanatate si autoritatile au avertizat ca urmeaza un efort enorm de producere, distribuire si administrare a acestui vaccin sau a altor vaccinuri care vor prezenta rezultate pozitive), plus un efort de convingere a populatiei sa se inoculeze. 21 Ungaria: Parlamentul acorda guvernului Viktor Orban puteri sporite in lupta contra epidemiei Lockdown partial de la miezul noptii21. 04 Studiu: 20% dintre pacientii cu Covid-19 dezvolta tulburari psihice in primele 90 de zile dupa infectare17. 23 Belgienii au dreptul la un amic de imbratisari in perioada de carantina17. 20 Italia se indreapta catre carantina totala. Decizia, in 15 noiembrie16. 36 Putin afirma ca toate vaccinurile rusesti impotriva Covid-19 sunt eficiente 16. 05 Moscova va inchide barurile si restaurantele pe timpul noptii15. 54 Lockdown, desemnat cuvantul anului de dictionarul Collins.

Testele clinice pentru vaccinul chinezesc anti-COVID, Sinovac, au fost suspendate, dupa ce unul dintre pacienti a murit

Luni, autoritatile sanitare din Brazilia au anuntat suspendarea testelor clinice pentru vaccinul chinezesc Sinovac, dupa ce unul dintre pacientii din cadrul studiului ar fi decedat, scrie Reuters. Studiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )