Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Carantina a fost prelungita cu inca 7 zile in localitatile Bragadiru si Chiajna din judetul Ilfov

B1 B1,
CORONAVIRUS |Carantina a fost prelungita cu inca 7 zile in localitatile Bragadiru si Chiajna din judetul Ilfov

Localitatile ilfovene Bragadiru si Chiajna se vor afla in carantina pentru inca sapte zile. Decizia de prelungire a carantinarii a fost anuntata vineri seara de prefectura judetului Ilfov. Masura. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Carantina a fost prelungita cu 14 zile in Cernavoda si inca 3 localitati din Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Constanta a decis in sedinta de vineri, 11 decembrie, prelungirea cu doua saptamani a carantinei in Cernavodasi inca 3 localitati din.

Carantina a fost prelungita cu inca o saptamana in Slobozia

Municipiul Slobozia ramane in carantina pentru inca o saptamana, a decis, joi, Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Dupa in cincisaptamani de restrictii,incidenta cazurilor de.

Carantina a fost prelungita cu 7 zile in localitatea Berceni din judetul Ilfov

Prefectura Ilfov anunta ca masura carantinarii localitatii Berceni a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi seara, de la ora 22. Ordinul a fost semnat de Seful Departamentului pentru Situatii de.

Ce rate de infectare se inregistreaza in localitatile din jurul Capitalei

Carantina a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi, de la ora 22. 00, in comuna Berceni din judetul Ilfov, unde rata de infectare este de 7,66. Dintre localitatile din jurul Capitalei, cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 raportat la mia de locuitori se inregistreaza in Otopeni - 9,85, Bragadiru - 9,59 si Voluntari - 8,13.

Starea de alerta, prelungita inca 30 de zile. Raed Arafat: De Sarbatori, va rog sa va ganditi la sanatatea dumneavoastra, a familiei si a celor din jur

Dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat anunta pentru cat timp va fi prelungita starea de alerta si care vor fi restrictiile impuse populatiei din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

Starea de alerta a fost prelungita. Ce reguli noi intra in vigoare

Secretarul de stat Raed Arafat, seful DSU, a anuntat joi seara ca starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile, din 14 decembrie. Acesta a explicat ca toate restrictiile existente pana acum.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )