Libnet.ro
UNICEF

22:15

Coronavirus. Cazul 39, un barbat din Constanta. Acesta declara ca nu a calatorit in afara tarii

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Cazul 39, un barbat din Constanta. Acesta declara ca nu a calatorit in afara tarii

Romania a ajuns la 39 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Ultimul caz este cel al unui barbat de 52 de ani din Constanta. Acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Pacientul 39 cu noul coronavirus: Un barbat din Constanta care sustine ca NU a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit

Un barbat de 52 de ani din Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri seara. Acesta sustine ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

Cazul 31 de coronavirus: Un barbat din Iasi, internat

Autoritatile au confirmat cazul 31 de infectare cu coronavirus in Romania, la un barbat din Iasi care a revenit in 2 martie de la Venetia.

Un barbat din judetul Bacau si-a injunghiat fiul venit din Italia

Incident dramatic in judetul Bacau. Un barbat din comuna Livezi, in varsta de 50 de ani, si-a injunghiat fiul de 25 de ani, in urma unei discutii in contradictoriu.

inca un cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 44

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 44. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

Al 39-lea caz de coronavirus confirmat in Romania

Romania confirma al 39-lea caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de 52 de ani din Constanta. Acesta a declarat ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

inca o imbolnavire cu noul coronavirus: Un barbat din Bucuresti, revenit din Israel, e internat la Terapie Intensiva. Este cel mai grav caz de pana acum. Bilantul a ajuns la 36

Inca un caz de coronavirus a fost raportat miercuri in Romania. De data aceasta este vorba despre un barbat din Bucuresti, in varsta de 56 ani. El a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie 2020.

Noi indicii ca infectia cu coronavirus ar ataca sistemul nervos central. Un barbat din Japonia, depistat cu COVID-19, s-a dovedit a fi bolnav de meningita virala

Autoritatile nipone au confirmat aparitia unui noi tip de infectie provocat de coronavirus, dupa ce un barbat dintre cei 20 de pacienti internati la Spitalul Universitar Yamanashi s-a dovedit a fi bolnav de.

CORONAVIRUS. Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala,in carantina. Sunt vizati atat medicii, cat si pacientii

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri va Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, unde a fost internat un barbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat in.

Coronavirus - Marile companii auto din Romania limiteaza la maximum deplasarile. Angajatii din unele divizii lucreaza de acasa

Criza coronavirusului schimba modul de lucru si in cele mai mari companii din industria auto romaneasca: deplasarile cu avionul sunt limitate la maximum, evenimentele interne au fost suspendate, angajatii care nu sunt in productie pot lucra si de acasa, iar sedintele obisnuite sunt inlocuite cu videoconferinte. in cazul in care unii angajati au fost in delegatie in regiunile afectate de coronavirus, acestia se autoizoleaza pentru 14 zile la domiciliu si lucreaza de acasa.

Coronavirus: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )