Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS CHINA. Bilantul epidemiei a ajuns la 41 de morti si 1.300 de persoane sunt contaminate

Antena3 Antena3,
CORONAVIRUS CHINA. Bilantul epidemiei a ajuns la 41 de morti si 1.300 de persoane sunt contaminate

Un mare numar de festivitati prevazute pentru Anul Nou lunar urmau sa fie anulate sambata in China, unde autoritatile si-au dublat eforturile pentru a impiedica raspandirea unui nou coronavirus mortal, care a facut deja 41 de morti in aceasta tara, cu blocarea a peste 40 de milioane de persoane pentru masuri antiepidemice, transmite AFP. continuă pe Antena3

Coronavirus: 41 de morti, 1.300 persoane contaminate si milioane de locuitori blocati in China

Un numar mare de festivitati prevazute pentru Noul An Chinezesc au fost anulate sambata in China, unde autoritatile isi dubleaza eforturile pentru a impiedica raspandirea noului virus mortal, care deja a provocat moartea a 41 de persoane si a blocat peste 40 de milioane de oameni in regiune, scrie AFP.

CORONAVIRUS CHINA. Aceasta harta arata cum se extinde coronavirusul

China a ridicat vineri la 26 de morti si 830 de cazuri bilantul epidemiei provocate de un nou coronavirus, a informat Comisia nationala pentru sanatate.

CORONAVIRUS CHINA. Aceasta harta arata in timp real cum se extinde coronavirusul

China a ridicat vineri la 26 de morti si 830 de cazuri bilantul epidemiei provocate de un nou coronavirus, a informat Comisia nationala pentru sanatate.

VIDEO Coronavirusul a provocat inchiderea a cinci orase in China Bilantul deceselor se ridica la 18

Autoritatile chineze au anuntat joi al 18-lea deces provocat de coronavirus, in timp ce cinci orase din China, Ezhou, Huanggang si Wuhan, unde a izbucnit focarul, si Chibi si Zhijiang au intrat in carantina. Autoritatile au decis suspendarea transportului public, cinematografele, teatrele si cafenelele au fost inchise. De asemenea, si Orasul Interzis, cel mai celebru monument istoric al Chinei, se va inchide pana la noi ordine din cauza epidemiei virale care a inceput sa se raspandeasca in lume, a anuntat joi institutia. in cursul zilei de joi au fost confirmate si primele cazuri de coronavirus din Vietnam si din Singapore.

China: Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 17

Bilantul victimelor coronavirusului a ajuns la 17 morti in China, alimentand astfel temerile la nivel global legate de raspandirea bolii despre care se presupune ca a fost transmisa de la animale la om, scrie Reuters.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )