Libnet.ro
UNICEF

01:06

Coronavirus: China mai are doar 144 de pacienti in stare grava

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: China mai are doar 144 de pacienti in stare grava

Comisia Nationala de Sanatate din China a asigurat ca in tara mai exista doar 144 de pacienti in stare grava diagnosticati cu boala COVID-19, provocata de coronavirusul SARS-CoV-2, aceasta fiind cea mai scazuta cifra inregistrata din ianuarie. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus |China ia noi masuri pentru a impiedica aparitia unui nou val de infectari

China a luat miercuri noi masuri pentru a incerca sa impiedice un al doilea val de infectari cu noul coronavirus, care ar putea fi provocat de persoane infectate care nu prezinta simptome, intrucat tara a .

Coronavirus. Cel mai nou fake news: antenele 5G raspandesc noul virus

Teoriile conspiratiei iau amploare in plina pandemie de COVID-19. Un fake news care leaga tehnologia 5G de raspandirea noului coronavirus, si care s-a viralizat in grupuri locale de Facebook, a dat curs unor.

Internarile, operatiile si consultatiile, blocate prin Ordin Militar. Atat spitalele de stat, cat si cele private vor mai accepta doar urgentele

Incepand de miercuri, 7 aprilie, atat spitalele publice, cat si cele private nu mai au voie sa faca internari altele decat cele care reprezinta urgente. De asemenea, s-au suspendat consultatiile in ambulatoriu.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )