Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Comisia Europeana cere ca frontierele externe ale UE sa ramana iNCHISE pana pe 15 iunie

B1 B1,
Coronavirus: Comisia Europeana cere ca frontierele externe ale UE sa ramana iNCHISE pana pe 15 iunie

In ciuda masurilor de relaxare care cuprind batranul continent, Comisia Europeana recomanda mentinerea frontierelor externe ale UE inchise cel putin pana pe 15 iunie. Chiar daca numarul cazurilor de. continuă pe B1

Coronavirus: Comisia Europeana cere ca frontierele externe ale UE sa ramana inchise pana pe 15 iunie

Comisia Europeana recomanda mentinerea frontierelor externe ale UE inchise pentru cel putin inca o luna, pana la 15 iunie, din cauza pandemiei de Covid-19, informeaza DPA si AFP, citand un comunicat al executivului comunitar.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana, 1,5 milioane de masti medicale catre 17 state membre si Marea Britanie

Comisia Europeana a anuntat ca va livra, in zilele urmatoare, 1,5 milioane de masti medicale unui numar de 17 state membre si Regatului Unit al Marii Britanii, pentru protejarea cadrelor medicale impotriva.

Comisia Europeana, ingrijorata in privinta taierilor ilegale de paduri din Romania si cere masuri imediate

Comisia Europeana sustine, intr-un raspuns trimis deputatului Marius Bodea, ca este ingrijorata in privinta taierilor ilegale de paduri in Romania, dar si in cazul incidentelor soldate cu decesul mai multor padurari, si cere autoritatilor romane sa ia masuri imediate.

Comisia Europeana, ingrijorata de taierile ilegale de paduri din Romania. Apelul catre autoritati

Comisia Europeana sustine, intr-un raspuns trimis deputatului Marius Bodea, ca este ingrijorata in privinta taierilor ilegale de paduri in Romania, dar si in cazul incidentelor soldate cu decesul mai multor padurari, si cere autoritatilor romane sa ia masuri imediate.

Ce spune Comisia Europeana despre taierile ilegale de paduri din Romania

Comisia Europeana sustine ca este ingrijorata in privinta taierilor ilegale de paduri in Romania, dar si in cazul incidentelor soldate cu decesul mai multor padurari. De aceea, le cere autoritatilor romane sa ia masuri imediate. Raspunsul CE vine dupa ce deputatul independent Marius Bodea a sesizat institutia pe aceasta tema.

Comisia Europeana invita statele membre sa prelungeasca pana la 15 iunie restrictia privind calatoriile neesentiale catre UE

Comisia Europeana invita statele membre sa prelungeasca pana la 15 iunie restrictia privind calatoriile neesentiale catre Uniunea Europeana, pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor cu coronavirus prin intermediul calatoriilor, aratand ca situatia ramane fragila, atat in Europa, cat si la nivel mondial.

COMISIA EUROPEANA: Economia Romaniei va inregistra o contractie de 6% in 2020

Economia Romaniei va inregistra o scadere semnificativa, de 6% in 2020, dupa mai multi ani de crestere robusta, in timp ce deficitul guvernamental este preconizat sa ajunga pana la 9,2% din PIB in acest an, potrivit previziunilor economice de primavara, publicate miercuri de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana, pod aerian UE pentru transportul lucratorilor umanitari in zone de urgenta

Comisia Europeana a creat un pod aerian umanitar al UE pentru transportul lucratorilor umanitari si .

APIA: Ajutor de la Comisia Europeana pentru depozitarea privata a carnii de bovina, capra si oaie, unt, lapte praf si branzeturi

Comisia Europeana a adoptat o serie de acte normative legate de depozitarea privata a anumitor produse agroalimentare, precum carnea de bovina, carnea de capra si oaie, unt, lapte praf si branzeturi. Pentru obtinerea sprijinului financiar perioada de.

Comisia Europeana va livra 1,5 milioane de masti medicale catre 17 state membre si Marea Britanie

Comisia Europeana CE) va livra, in zilele urmatoare, un prim lot de 1,5 milioane de masti medicale unui numar de 17 state membre, printre care si Romania si Regatului Unit al Marii Britanii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )