Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: in ce conditii vor putea merge romanii la plaja de la 1 iunie

B1 B1,
Coronavirus: in ce conditii vor putea merge romanii la plaja de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, o serie de noi masuri de relaxare, care vor intra in vigoare incepand cu1 iunie. De la aceasta data, romanii vor putea merge la plaja,insa vor. continuă pe B1

Nelu Tataru a anuntat cand vom avea o viata cvasi-normala si cand am putea merge la plaja

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca romanii vor putea avea o viata cvasi-normala la finalul lunii iulie - inceputul lunii august, fiind in continuare importanta pastrarea distantei fizice.

Din 1 iunie, in Romania se redeschid terasele si se va putea merge la plaja

De la 1 iunie, in Romania se redeschid terasele si se va putea merge si la plaja, cu conditia pastrarii unei distante de cel putin doi metri intre sezlonguri. Masurile de relaxare au fost anuntate, joi, de presedintele Romaniei Klaus Iohannis, transmite IPN.

in ce conditii vor putea fi organizate spectacolele in aer liber, din 1 iunie

Spactacolele in aer liber vor putea fi organizate, din 1 iunie, dar cu un numar de cel mult 500 de spectatori, iar regulile vor fi stricte, a anuntat joi presedintele Klaus Iohannis.

CORONAVIRUS |Ce competitii sportive se vor putea desfasura din nou de la 1 iunie

Incepand de luni, 1 iunie, in Romania vor fi reluate competitiile sportive care pot fi desfasurate in aer liber. Anuntul a fost facut, joi, de presedintele Klaus Iohannis, la capatul unei sedinte la care au.

Coronavirus in lume: Premierul Boris Johnson le da liber englezilor la gratare in gradina, alaturi de prieteni Franta isi redeschide cafenelele si barurile

Numarul cazurilor de coronavirus in lume a depasit joi 5,8 milioane, in timp ce s-au recuperat aproape 2,5 milioane si au murit peste 360. 000 de oameni din cauza Covid-19, potrivit centralizarii de pe Worldometeres. in timp ce Europa a dezvaluit un plan exceptional de relansare a economiei care s-a prabusit, la fel ca cea a intregii lumi, din cauza pandemiei, iar unele state isi gandesc planul pentru sezonul estival, SUA au depasit 100. 000 de decese, iar America Latina devine noul epicentru al pandemiei. 22: Gruparea terorista Statul Islamic sustine ca pandemia este pedeapsa lui Dumnezeu pentru statele occidentale22. 08: Si Germania suspenda studiile clinice legate de folosirea hidroxiclorochinei21. 22: Premierul britanic anunta o relaxare usoara a masurilor restrictive20. 53: Martin Scorsese dezvaluie ca a fost incercat de anxietate in perioada de carantina20. 10: Turcia anunta si ea redeschiderea restaurantelor de la 1 iunie 20. 07: Francezii vor putea merge la cafenea de la 2 iunie 20. 00: Croatia si-a redeschis frontierele pentru 10 state UE. Romania nu se afla pe lista19. 51: Pisica Papille, prima felina din Franta depistata pozitiv pentru coronavirus, s-a vindecat18. 16: in Brazilia, 90% dintre suporterii se opun reluarii meciurilor de fotbal 16. 29: Politia britanica admite cu jumatate de gura: Consilierul premierului ar fi comis o incalcare minora a regulilor privind carantina.

Ministrul Economiei anunta: Terasele se vor deschide de pe 1 iunie

Sezonul turistic pe litoral ar putea incepe pe 15 iunie, a anuntat ministrul Economiei, Energiei si .

Ionut Stroe, ministrul Sportului, a anuntat ca Liga 1 de fotbal s-ar putea relua dupa 13 iunie, fara spectatori. Ce se intampla cu celelalte activitati sportive

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului a declarat marti seara, intr-o emisiune transmisa de Digi 24, ca meciurile din Liga 1 de fotbal ar putea fi reluate in al doilea weekend al lunii iunie,dar f.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )