Libnet.ro
UNICEF

19:31

Coronavirus: Donald Trump le cere producatorilor de carne din SUA sa isi mentina activitatea

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Donald Trump le cere producatorilor de carne din SUA sa isi mentina activitatea

Presedintele american Donald Trump a semnat marti un ordin executiv prin care le cere producatorilor de carne din SUA sa isi mentina activitatea, pe fondul temerilor de penurii cauzate de pandemia de coronavirus, a anuntat Casa Alba, citata miercuri de AFP, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Donald Trump le ordona producatorilor de carne din SUA sa-si mentina activitatea

Presedintele american Donald Trump a semnat, marti, un ordin executiv prin care le cere producatorilor de carne din SUA sa-si mentina activitatea, pe fondul temerilor de penurii cauzate de pandemia de coronavirus, a anuntat Casa Alba.

Pandemia Covid-19. Presedintele Donald Trump le ordona producatorilor de carne sa-si mentina activitatea, pe fundul temerii de penurie alimentara

Presedintele american Donald Trump a semnat marti un ordin executiv prin care le cere producatorilor de carne din SUA sa-si mentina activitatea, pe fondul temerilor de penurii cauzate de pandemia de coronavirus, a anuntat Casa Alba, citata de AFP.

Donald Trump acuza China de non combat in privinta extinderii focarelor de coronavirus!

Donald Trump si-a reluat ieri atacurile asupra Chinei, spunand ca administratia sa a efectuat inves.

CORONAVIRUS |Donald Trump acuza din nou China pentru raspandirea virusului

De la izbucnirea virusului COVID-19, se speculeaza mai multe variante legate de originea acestuia, dar si de responsabilii care ar fi provocat pandemia. in vreme ce unii sunt de parere ca virusul s-a extins.

Coronavirus: Presedintele Trump continua sa acuze China de amploarea pandemiei

Presedintele Donald Trump a reluat luni criticile la adresa Chinei, afirmand ca Beijingul ar fi putut opri epidemia inainte ca aceasta sa se raspandeasca pe intreg globul si a precizat ca administratia sa realizeaza investigatii serioase asupra evenimentelor, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Facem investigatii foarte serioase . Suntem nemultumiti de China. Credem ca boala ar fi putut fi stopata la sursa. Ar fi putut fi oprita rapid si nu s-ar fi raspandit in lumea intreaga a declarat Trump in conferinta de presa de la Casa Alba.

Iohannis, despre discutia cu Donald Trump: Am vorbit despre impactul economic, despre masurile de relaxare si despre securitatea flancului estic al NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca a discutat cu presedintele SUA, Donald Trump, despre masurile luate de ambele tari legate de pandemie, despre necesarul Romaniei de materiale, dar si despre impactul economic, masuri de relaxare si securitatea pe flancul estic.

Donald Trump pastreaza misterul despre disparitia lui Kim Jong-un: Stiu chiar foarte bine, dar nu pot spune mai multe

Donald Trump, presedintele SUA, a facut luni declaratii despre liderul nord-coreean Kim Jong-un, pastrand misterul disparitiei acestuia din spatiul public.

Orban: 200 de ventilatoare, ca urmare a discutiilor Iohannis-Trump. O companie din SUA a adus planul

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca un numar de 200 de ventilatoare vor veni din SUA, ca urmare a discutiilor dintre presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump. De asemenea, o companie din America a adus planul de productie a ventilatoarelor in Romania, conditia fiind ca acestea sa ajunga in spitale, potrivit Mediafax.

Ce provocare mortala i-a adresat Anna Wintour lui Donald Trump!

Ieri, pe site-ul Vogue, Anna Wintour, redactorul sef al prestigioasei reviste, i-a adresat Presedintelui Donald Trump o provocare mortala! Iata despre ce este vorba! .

WSJ: Planul unor specialisti din SUA: Masuri medicale si de reluare a activitatilor sociale, economice

Utilizarea unor medicamente deja existente, terapiile pe baza de anticorpi, vaccinurile, alaturi de masuri de relansare sociala si economica sunt elementele propuse Casei Albe de un grup de oameni de stiinta si miliardari din SUA, conform Wall Street Journal. Grupul, numit Oameni de stiinta pentru oprirea Covid-19, este condus de dr. Tom Cahill, un medic in varsta de 33 de ani devenit om de afaceri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )