Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coronavirus |Donald Trump cere redeschiderea lacasurilor de cult imediat. in America avem nevoie de mai multe rugaciuni, nu de mai putine

B1 B1,
Coronavirus |Donald Trump cere redeschiderea lacasurilor de cult imediat. in America avem nevoie de mai multe rugaciuni, nu de mai putine

Donald Trump a declarat bisericile, sinagogile si moscheile servicii esentiale si a amenintat ca daca guvernatorii vor refuza sa redeschida aceste lacasuri de cult din acest weekend, o va face el. continuă pe B1

Trump cere redeschiderea lacasurilor de cult

Presedintele Donald Trump le-a cerut guvernatorilor statelor americane sa autorizeze redeschiderea l.

Coronavirus SUA: Trump cere guvernatorilor sa redeschida imediat lacasurile de cult

Presedintele Donald Trump a cerut vineri guvernatorilor statelor americane sa autorizeze redeschiderea lacasurilor de cult imediat in ciuda epidemiei de coronavirus si a amenintat ca el insusi va face acest lucru daca ei refuza, relateaza France Presse, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Donald Trump: Am fost testat foarte pozitiv in alt sens. Da. Am fost testat pozitiv spre negativ, corect. Deci am fost testat perfect. Asta inseamna ca am fost testat negativ (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a incercat sa dea asigurari ca este sanatos, dar nu prea i-a iesit. Liderul de la Casa Alba a sustinut ca a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit.

Donald Trump vede numarul mare de infectari din SUA ca pe o medalie de onoare. Facem mai multe teste decat oricine

Presedintele SUA, Donald Trump, spune ca plasarea SUA pe primul loc in lume ca numar de cazuri pozitive de coronavirus este o medalie de onoare, afirmand ca acest lucru inseamna efectuarea unui numar mare de teste.

DONALD TRUMP: ii indemn pe guvernatori sa permita bisericilor si lacasurilor de cult sa se redeschida imediat.

Presedintele Donald Trump a cerut vineri guvernatorilor statelor americane sa autorizeze redeschiderea lacasurilor de cult imediat in ciuda epidemiei de coronavirus si a amenintat ca el insusi va face acest lucru daca ei refuza.

Donald Trump afirma ca este o onoare ca SUA sa fie pe primul loc in lume la numarul de cazuri de infectari cu coronavirus

Donald Trump a afirmat ca este o onoare pentru Statele Unite sa se afle pe primul loc la nivel mondial in numarul de cazuri de COVID-19. Conform presedintelui american, numarul mare este datorat capacitatii extinse de testare.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

Donald Trump critica un post de televiziune cunoscut, reprosandu-i ca nu il ajuta sa obtina un nou mandat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a criticat postul de televiziune Fox News sustinand ca acesta nu face nimic pentru a facilita realegerea sa in scrutinul prezidential din noiembrie.

Donald Trump anunta ca SUA se retrage din tratatul Open Skies

Donald Trump a anuntat joi retragerea SUA din tratatul international Cer Deschis Open Skies), care .

Donald Trump se gandeste sa organizeze summitul G7 in SUA, desi pandemia inca nu s-a incheiat

Donald Trump, a declarat miercuri ca analizeaza posibilitatea organizarii summitului Grupului natiunilor puternic industrializate G7) la Camp David, prin prezenta personala a liderilor politici, si nu in mod virtual, informeaza site-ul de stiri Axios. com.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )