Libnet.ro
UNICEF

08:00

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

B1 B1,
CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia interzice toate evenimentele, inclusiv Salonul Auto de la Geneva

Elvetia interzice toate evenimentele majore din cauza coronavirusului. Printre acestea, Salonul Auto de la Geneva. Evenimentul urma sa aiba loc intre 3 si 15 martie. Consiliul federal al regiunii Geneva a deci.

Compania Ernst Young isi suspenda activitatea in doua sucursale din Germania: 1.500 de angajati vor lucra de acasa, dupa ce un coleg a fost depistat cu coronavirus

Ernst Young, una dintre cele mai mari companii de consultanta financiara si audit din lume, a anuntat ca isi suspenda activitatea din orasele germane Dusseldorf si Essen, dupa ce un angajat a fost.

Facebook si Microsoft isi anuleaza evenimentele, din cauza coronavirusului

Facebook a anuntat joi ca isi va anula conferinta anuala destinata dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retragandu-se de la o conferinta de gaming programata pentru luna viitoare, din cauza ingrijorarii provocate de epidemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Facebook si-a anulat un eveniment important din cauza epidemiei

Facebook a anuntat joi ca isi va anula conferinta anuala destinata dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retragandu-se de la o conferinta de gaming programata pentru luna viitoare, din cauza ingrijorarii provocate de epidemia de coronavirus.

Derby-ul Juventus vs Inter, amanat din cauza coronavirusului Alte patru meciuri din Serie A nu se vor disputa

Derby-ul Juventus vs Inter, programat duminica, a fost amanat pentru luna mai, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza Gazzetta dello Sport. Initial, derby dItalia trebuia sa se joace fara spectatori.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

Aproape 40% dintre americani nu ar mai cumpara bere Corona din cauza epidemiei de coronavirus COVID-19

Din cauza epidemiei de COVID-19, un procentaj de 38% de americani nu ar mai cumpara bere Corona sub nicio forma si alti 14% au indicat faptul ca nu ar comanda-o in public, se arataintr-un sondaj efectuat.

CORONAVIRUS |Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza virusului

Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza raspandirii coronavirusului. Producatorul american de echipament sportiv a luat decizia de a inchide temporar sediul din Hilversum Olanda) pentru.

Dragos Anastasiu: Un turist care cumparase o vacanta la Sovata a cerut agentiei banii inapoi, din cauza coronavirusului

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care a construit afaceri importante in turism si transporturi, spune ca nu a auzit de cazuri de agentii de turism din Romania care sa fie in pericol de faliment din cauza retragerii unor turisti pe fondul panicii create de noul coronavirus COVID-19, dar face apel la populatie sa nu intre in isteria mondiala.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )