Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Emilian Imbri: Topaim de pe un platou pe altul, tot mai sus

B1 B1,
CORONAVIRUS |Emilian Imbri: Topaim de pe un platou pe altul, tot mai sus

Managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, a declarat ca este ingijorat avand in vedere ca topaim de pe un platou pe altul, dar sarim tot mai sus, mentionand ca lucrurile se vo. continuă pe B1

Emilian Imbri, gestul periculos pe care-l fac liceenii! Am vazut la o scoala din apropiere

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti, a vorbit despre un gest periculos pe care il fac majoritatea liceenilor. Mai exact, trecerea tigarilor de la unul la altul.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Vinul care va disparea din Romania. De ce tot mai putini fermieri il produc, de fapt, si cat e de faimos

Romania este la un pas sa isi mai piarda inca o faramana din istorie si identitate. Fermierii din tara isi striga disperarea. Tot mai putini dintre ei mai reusesc sa produca unul dintre cele mai iubite si consumate soiuri de vin romanesc. De ce este pe cale de disparitie? Vinul care o sa dispara din .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )