Libnet.ro
UNICEF

09:00

CORONAVIRUS. Estonia declara stare de urgenta

B1 B1,
CORONAVIRUS. Estonia declara stare de urgenta

Inca o tara europeana declara stare de urgenta din cauza coronavirusului. Guvernul de la Tallinn a luat aceasta decizie vineri, dupa ce in Estonia au fost raportate 10 noi cazuri confirmate de coronavirus,. continuă pe B1

Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters.

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

CORONAVIRUS. Bulgaria declara stare de urgenta

UPDATE -Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters. Masura este in vigoare pana la data de 13 aprilie. Numarul cazurilor.

CORONAVIRUS. PMP solicita STARE DE URGENTA in Romania: Trebuie facute achizitii in sistem militar si, eventual, rationalizarea unor medicamente si alte bunuri de stricta necesitate

PMP cere declararea starii de urgenta, pentru limitarea coronavirusului. Reprezaentantii partidului spun ca autoizolarea si carantina nu vor face fata epidemiei declansate in lume si cer inchiderea.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )