Libnet.ro
UNICEF

16:30

Coronavirus Franta: Nou bilant zilnic record - 17.000 de cazuri noi

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Franta: Nou bilant zilnic record - 17.000 de cazuri noi

Franta a raportat sambata seara aproape 17. 000 de infectii noi cu coronavirus, un nou record zilnic, cifra fiind cu aproximativ 5. 000 mai mare decat cea anuntata vineri, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Nou bilant zilnic record in Franta Germania a ajuns la aproape 300.000 de cazuri

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate in lume a depasit 35 de milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 la 1. 000, fiind raportati si mai mult de 26 de milioane de pacienti vindecati de Sars-Cov-2, potrivit centralizarii de pe Worldometers. Creatorul de moda japonez Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19Boris Johnson: Sunt sigur ca presedintele Trump va fi bine, beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicalaIslanda inchide barurile si limiteaza adunarile in contextul cresterii numarului de cazuriZeci de arestari la Tel Aviv dupa instituirea restrictiilor .

Coronavirus in Romania: Bilant zilnic fara precedent in Bucuresti - 517 Trei judete cu peste 100 de noi imbolnaviri

Capitala a inregistrat un bilant fara precedent al cazurilor noi de coronavirus - 517 - urmata de judetul Bacau, cu 168 de noi imbolnaviri. in alte doua judete - Ilfov si Iasi - bilantul zilnic depaseste 100 de cazuri, conform datelor transmise vineri de Grupul de Comunicare Strategica.

Explozie de COVID in Romania! Record absolut de imbolnaviri! 2.343 de cazuri noi de coronavirus in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 2. 343 de cazuri noi de COVID 19, fiind cel mai mare numar de cazuri noi inregistrate intr-o zi, de la debutul pandemiei.

Iohannis, despre pandemie: numarul record de cazuri depistate duce la noi restrictii

Romania s-a confruntat ieri cu un numar record de cazuri noi depistate cu coronavirus. in acest context, presedintele Klaus Iohannis a venit cu mai multe avertismente. Ieri au fost inregistrate.

CORONAVIRUS |Franta cauta 25.000 de candidati pentru a testa potentialele vaccinuri impotriva COVID-19

In Franta, Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala INSERM) a lansat joi o campanie de recrutare pentru a reuni 25. 000 de voluntari care sa participe la testarea diferitelor proiecte de vaccin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )