Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Gabriela Firea propune ca romanii depistati pozitiv si asimptomatici sa aiba voie sa ramana acasa, in izolare Aproape 7.800 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Gabriela Firea propune ca romanii depistati pozitiv si asimptomatici sa aiba voie sa ramana acasa, in izolare Aproape 7.800 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat ca aproape 7. 800 de bucuresteni s-au inscris sa fie testati gratuit pentru coronavirus, in cadrul programului Testam pentru Bucuresti!. Firea a. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Luni dam startul proiectului de testare de tip anticorpi pe un esantion de 10.500 de bucuresteni (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca luni va incepe un proiect de testare de tip anticorpi pe un esantion de 10. 500 de bucuresteni. Testele se vor realiza pe Arena Nationala, in.

Gabriela Firea: Trebuie sa testam masiv pe cei fara simptome

Bucurestenilor le este teama sa se testeze, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Poate nu ar fi rau ca pacientii cu coronavirus, dar asimptomatici, sa fie tratati acasa in baza unei declaratii pe propria raspundere

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca poate nu ar fi rau ca Ministerul Sanatatii sa analizeze posibilitatea ca pacientii cu COVID-19 asimptomatici sau cu simptome usoare sa fie tratati acasa, in baza unei declaratii pe propria raspundere. Ea sustine ca mai multe persoane ar fi sunat-o si i-ar fi spus ca se tem ca vor ajunge in spital, iar familiile lor in izolare, daca in urma testarii vor fi confirmate cu coronavirus.

Gabriela Firea: De maine incepe marea testare de coronavirus in Capitala. 11.000 de bucuresteni pot fi testati gratuiti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca de vineri, 22 mai, incepe marea testare in Capitala, in vederea depistarii infectiei cu coronavirus.

Cine va fi testat prin programul anuntat de Gabriela Firea si Primaria Capitalei. Cum si unde te inscrii

Primaria Capitalei a anuntat ca va testa in vederea depistarii coronavirusului 11000 de locuitori din Bucuresti. Astfel, Bucurestiul se alatura marilor orase europene unde s-a inceput testarea in masa. Gabriela Firea a anuntat ca se deschide platforma unde se vor putea inscrie voluntarii pentru testarea gartuita. Cum si unde te inscrii Primarul Capitalei, Gabriela Firea, .

GABRIELA FIREA: 6.200 de bucuresteni s-au inscris ca voluntari pentru a fi testati pentru COVID-19

Primarul Capitalei, Gabriela Firea anunta ca 6. 200 de bucuresteni s-au inscris ca voluntari pentru a fi testati pentru COVID-19 cu teste efectuate cu aparate de tip real time PCR in cadrul testarii in masa initiate de Primaria Generala a Capitalei.

Gabriela Firea: Sunt total contra sustinerii examenelor nationale

Gabriela Firea sustine ca este in totalitate impotriva sustinerii examenelor nationale. Anuntul a fost facut in exclusivitate, pentru Antena 3.

Cati bucuresteni vor sa se testeze gratuit de COVID-19. Rezultatele anuntate de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca 7. 768 de cetateni s-au inscris in programul Testam pentru Bucuresti, in numai doua zile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )