Libnet.ro
UNICEF

15:15

Coronavirus: Germania se afla deja intr-un al doilea val mai putin adanc al pandemiei - sindicat al medicilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Germania se afla deja intr-un al doilea val mai putin adanc al pandemiei - sindicat al medicilor

Germania se afla deja intr-o a doua intensificare a pandemiei de COVID-19, a declarat lidera unui sindicat major al medicilor din tara condusa de Angela Merkel, relateaza Politico. continuă pe Hotnews

Marea Britanie risca un al doilea val COVID-19 de doua ori mai virulent, in septembrie, cand incep scolile

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu un al doilea val - de doua ori mai virulent - al epidemiei covid-19, in cazul in care isi deschide scolile fara sa implementeze mai inainte un sistem eficient care sa permita testarea si urmarirea persoanelor contaminate cu noul coronavirus, releva un studiu publicat marti, relateaza Reuters.

Italia se pregateste pentru un al doilea val al pandemiei Lectiile invatate de medici si autoritati

In momentul de varf al pandemiei de COVID-19 in Italia spitalele si crematoriile din Lombardia, cea mai afectata regiune a tarii, au fost coplesite iar intr-o zi necrologurile au umplut 10 pagini ale unui ziar local. insa cinci luni mai tarziu tara a devenit o poveste de succes despre cum sa iti revii dupa un devastator prim val al pandemiei iar acum medicii si autoritatile se pregatesc pentru al doilea val, scrie NBC News.

Stare de dezastru in al doilea cel mai populat stat din Australia. Locuitorii din Melbourne au interdictie de a circula noaptea

Victoria, al doilea cel mai populat stat australian, a declarat stare de dezastru din cauza epidemiei de COVID-19. Printre masurile exceptionale adoptate, locuitorii capitalei Melbourne au primit interdictia de a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )