Libnet.ro
UNICEF

18:30

Coronavirus: Germania isi propune sa iasa din criza in patru etape

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: Germania isi propune sa iasa din criza in patru etape

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a prezentat planul de resuscitare economica dupa pandemie. Premisa este ca numarul infectarilor sa ramana redus. Germania trece prin cea mai ampla recesiune din istoria sa. continuă pe Adevărul

Ministrul de Finante: Statul ar putea intra in actionariatul firmelor private pentru a le ajuta sa iasa din criza

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, spune ca o propunere care sa vina in sprijinul mediului privat pentru depasirea crizei dupa iesirea din starea de urgenta ar fi investitia directa a statului in firmele private.

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD VALENTIN LAZEA, BNR: Daca nu ne-ar trage deficitele in jos, am avea o sansa sa iesim din criza

Tara noastra are unele avantaje in fata altor state central si est europene si ar avea o sansa sa iasa mai usor din criza daca nu ar fi trasa in jos de deficitele bugetar si comercial, este de parere Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Coronavirus. Germania depaseste pragul de 6.000 de morti

Numarul contaminarilor cu noul coronavirus a crescut in Germania la 157. 641, iar bilantul mortilor la 6. 115, a anuntat miercuri Institutul de boli infectioase Robert Koch RKI), relateaza Reuters.

ANALIZA BOSTON CONSULTING GROUP: Companiile trebuie sa se pregateasca pentru repornirea economiei si scenariile iesirii din criza

In situatia actuala, dominata de incertitudini pentru mediul de afaceri si economie, companiile trebuie sa se pregateasca pentru faza de aplatizare, in care tarile sau orasele isi blocheaza activitatea pentru a aplana curba de crestere exponentiala a virusului, arata datele unei analize a Boston Consulting Group .

Economia americana, grav lovita de coronavirus. Fermierii isi arunca productia, in timp ce rata somajului ajunge la un prag istoric

Tot mai multi producatori agroalimentari din Statele Unite sunt nevoiti sa-si distruga produsele din lipsa de clienti din cauza coronavirusului, in timp ce oamenii fac coada pentru ajutoare alimentare.

Barbatul din Arges a vrut sa iasa din casa cu orice pret, iar acum s-a ales cu dosar penal

Disperat sa iasa din casa, un barbat din Arges s-a ales cu dosar penal. Motivul? Omul s-a folosit de o adeverinta falsa si a pretextat ca se duce la munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )