Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

B1 B1,
CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Astfel, la nivel national, bilantul deceselor ajunge la 460 de victime. Persoanele decedate aveau varste. continuă pe B1

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

inca 8 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a urcat la 400 Focar de infectie cu coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca

Autoritatile romane au anuntat, vineri dimineata, alte opt decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din tara, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate in Romania de la debutul.

inca noua persoane au murit din cauza coronavirus Bilantul a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua persoane au murit din cauza coronaviru.

inca noua decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 469

Autoritatile au raportat inca noua decese din cauza noului coronavirus. Astfel, numai astazi au fost inregistrate 18 persoane decedate din cauza COVID-19. Numarul total al mortilor a ajuns la 469 in Romania.

inca noua decese din cauza Covid-19, in a doua zi de Paste. Trei dintre victime sunt din Galati

Autoritatile au anuntat astazi, in a doua zi de Paste, inca noua decese din cauza infectiei cu noul Coronavirus. Numarul mortilor a ajuns la 460.

Epidemia de coronavirus a mai ucis 9 romani. Victimele aveau intre 49 si 85 de ani. Bilantul a ajuns la 478 decese

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns la 478 de decese. Luni seara, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca inca noua oameni infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane din.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19. La nivel national, bilantul deceselor a ajuns la 411

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti testati pozitiv pentru infectie cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 46 si 94 de ani. Astfel, la.

inca 9 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 469 de decese

Inca 9 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, luni dupa-amiaza, la 469, informeaza Grupul de Comunicare Strategica, dupa ce in prima parte a zilei a mai anuntat 9 victime.

CORONAVIRUS. inca 360 de noi cazuri in Romania, dintre care 76 in Bucuresti. Bilantul a ajuns la 8.067. La terapie intensiva sunt 258 de romani Aproape 86.000 de teste prelucrate pana acum

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca numarul pacientilor diagnosticati cu COVID-19 a crescut in ultimele 24 de ore cu 360 de noi cazuri. Astfel, bilantul imbolnavirilor cu noul coronavirus ajunge,.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, potrivit autoritatilor, bilantul deceselor inregistrate la nivel national in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )