Libnet.ro
UNICEF

13:30

Coronavirus: India depaseste Marea Britanie ca numar al infectiilor Crestere record de noi cazuri in ultima zi

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: India depaseste Marea Britanie ca numar al infectiilor Crestere record de noi cazuri in ultima zi

India a raportat vineri o crestere record a cazurilor de COVID-19 inregistrate in 24 de ore, devenind a patra cea mai afectata tara de catre pandemie la nivel mondial in ceea ce priveste numarul total al infectiilor, relateaza Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Bilant zilnic record de cazuri in R. Moldova Economia Marii Britanii a scazut cu 20,4% in aprilie

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate in lume a ajuns la aproximativ 7,6 milioane, fiind raportate aproape peste 423. 000 de decese la persoane infectate cu Sars-Cov-2 si 3,8 milioane de persoane vindecate, potrivit centralizarii de pe Worldometers. 53 Numai 10% din populatia Elvetiei ar fi dezvoltat anticorpi, conform unui studiu de seroprevalenta17. 04 Beijing a inchis vineri doua piete si a amanat reluarea cursurilor pentru elevii din clasele primare in urma descoperirii a trei noi cazuri de Covid-19 in oras . 44 Ungaria a redeschis scolile dar prezenta la cursuri ramane foarte scazuta15. 11 Ucraina: Sotia presedintelui Zelenski a fost diagnosticata cu coronavirusul 13. 29 India depaseste Marea Britanie ca numar al infectiilor 13. 10 Italia: Locuinte cu doar un euro intr-un orasel fara Covid.

Premierul din Marea Britanie le recomanda oamenilor sa nu participe la protestele din weekend. Boris Johnson: Oricine ataca proprietatea publica se va confrunta cu forta deplina a legii

Boris Johnson, premierul din Marea Britanie, a avertizat populatia ca nu este indicat sa participe la proteste in acest weekend, si a subliniat ca oricine va atac proprietatea publica sau politia se va confrunta.

Marea Britanie a anuntat ca nu vrea sa prelungeasca perioada de tranzitie

Ministrul Cabinetului, Michael Gove, a anuntat vineri ca Marea Britanie nu va extinde perioada de tranzitie post-Brexit. Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri cu oficialii Uniunii Europene UE),.

Cosmarul socant al unei romance din Marea Britanie. A ajuns in inchisoare pe motiv ca si-ar fi rapit copilul

O romanca plecata in Marea Britanie trece printr-un cosmar! Din noiembrie, Diana Bercuci sta in inchisoare acuzata ca si-ar fi rapit propriul copil pe care il are cu un cetatean englez.

Marea Britanie trece prin cea mai grava prabusire economica din cauza pandemiei de COVID-19: Scadere a PIB-ului cu 20% in luna aprilie

Ultimele statistici despre situatia economica a Regatului Unit au fost publicate vineri dimineata. Potrivit acestora Marea Britanie a suferit o prabusire de 20,4% a Produsului Intern Brut PIB) in aprilie,.

Mai mult de 70 de monumente din Marea Britanie, vizate de campania inlaturati rasistii

Mai mult de 70 de monumente din Marea Britanie considerate ca omagiaza rasismul si sclavia sunt vizate de controversata campanie inlaturati rasistii Topple The Racists.

Vrei sa pleci in Marea Britanie? Pregateste-te de 14 zile de izolare la domiciliu!

Calatorii care merg in Marea Britanie intra automat in izolare la domiciliu pentru o perioada de dou.

Marea Britanie pune in aplicare carantina pentru calatorii care sosesc in tara. Revolta in randul companiilor aeriene

Marea Britanie aplica o perioada de carantina de 14 zile pentru calatorii veniti cu avionul incepand de luni 8 iunie), in ciuda opozitiei puternice din partea mai multor sectoare ale industriei. Trei companii.

Coronavirus |Londra nu a raportat niciun deces, potrivit ultimului bilant. Marea Britanie a inregistrat cel mai mic numar de morti de cand s-a impus starea de izolare

In Londra nu s-a inregistrat niciun deces cauzat de noul coronavirus in 24 de ore, o premiera de cand tara a intrat in procesul de izolare la sfarsitul lunii martie. Totusi, se crede ca acest lucru a fost.

CORONAVIRUS |India: Primul medicament pentru COVID-19 realizat din plante. Se efectueaza studii clinice

Cel mai mare producator de medicamente din India, Sun Pharmaceutical Industries Ltd. , a demarat o serie de studii de laborator pentru primul medicamentpentru COVID-19realizat din plante, scrie Hindustan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )