Libnet.ro
UNICEF

14:00

CORONAVIRUS |Italia interzice intrarea in tara a persoanelor care au fost in Republica Moldova in ultimele 14 zile

B1 B1,
CORONAVIRUS |Italia interzice intrarea in tara a persoanelor care au fost in Republica Moldova in ultimele 14 zile

Italia a interzis intrarea in tara a persoanelor provenite sau care au fostin Republica Moldova si inalte 12 statein ultimele 14 zile, din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus. Pe. continuă pe B1

Italia a interzis intrarea in tara a persoanelor provenite din 13 tari care au un numar mare de cazuri de Covid-19

Italia a interzis joi intrarea in tara a persoanelor provenite din 13 tari care au un numar mare de cazuri de Covid-19, transmite Reuters.

Italia interzice accesul persoanelor care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova

Italia si-a inchis joi granitele pentru persoanele care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de raspandire a infectiilor cu noul coronavirus, relateaza dpa.

CORONAVIRUS |Italia: Guvernatorul regiunii Veneto anunta pedeapsa cu inchisoarea pentru pacientii cu COVID-19 care nu respecta izolarea

Locuitorii regiunii italiene Veneto care nu respecta izolarea, desi sunt testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, vor ajunge la inchisoare. Masura este prevazuta intr-o ordonanta care a fost.

CORONAVIRUS |Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari: Republica Moldova, afectata

Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari, inclusiv Republica Moldova, din cauza numarului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Asfel ca, cetatenii care au tranzitat cele 13.

Coronavirus: Italia va monitoriza apele uzate pentru a detecta un nou posibil val de Covid-19

Italia planuieste sa monitorizeze apele uzate la nivel national pentru a putea avertiza din timp cu privire la un nou val de infectii cu coronavirus, a spus miercuri Institutul National de Sanatate, relateaza Reuters.

Personalitatile care au fost infectate sau au decedat de Covid-19

Politicieni, sportivi, artisti: iata o imagine de ansamblu asupra principalelor figuri infectate cu noul coronavirus, precum presedintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anuntat marti ca a fost testat pozitiv, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )