Libnet.ro
UNICEF

10:46

Coronavirus in Italia: Un preot de 72 de ani a murit, dupa ce a cedat ventilatorul unui pacient mai tanar

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Italia: Un preot de 72 de ani a murit, dupa ce a cedat ventilatorul unui pacient mai tanar

Un preot catolic din Italia a murit de infectie cu noul coronavirus dupa ce a refuzat sa fie trecut pe ventilatie artificiala astfel incat ventilatorul sa fie folosit pentru un pacient mai tanar, relateaza Newsweek. continuă pe Hotnews

Caz emotionant in Italia: Un preot catolic a murit de coronavirus, dupa ce a cedat ventilatorul unui pacient mai tanar

Un preot catolic a murit in Italia din cauza noului coronavirus dupa ce a refuzat sa fie conectat la aparatul de ventilatie artificiala astfel incat ventilatorul sa fie folosit pentru un pacient mai tanar.

Coronavirus Italia: 651 de decese noi duminica, bilantul mortilor ajunge la 5.476

Numarul celor care au murit ca urmare a epidemiei de coronavirus in Italia a crescut cu 651 in ultimele 24 de ore, ajungand la 5. 476, au informat autoritatile, citate de Reuters.

CORONAVIRUS. Un american a murit dupa ce a inghitit clorochina, substanta despre care Trump a spus ca ar putea fi un tratament eficace impotriva Covid-19

Un barbat a murit, iar sotia sa se afla in stare critica, dupa ce au ingerat fosfat de clorochina, substanta similara medicamentului anuntat de Donald Trump ca fiind un tratament potential impotriva.

Coronavirus: Italia intrevede o lumina la capatul tunelului

Italia, pusa in genunchi de flagelul coronavirusului, a inregistrat luni a doua scadere consecutiva a numarului de morti si de cazuri pozitive, alimentand prudent speranta unei incetiniri a avansului pandemiei, chiar daca peninsula a depasit pragul de 6. 000 de morti, scrie AFP.

Coronavirus Italia: un record de aproape 800 de morti in ultimele 24 de ore

Italia a inregistrat sambata un nou record in ce priveste numarul deceselor cauzate de coronavirus intr-o singura zi, cu 793 de morti, ceea ce duce bilantul total al persoanelor ucise de pandemie in peninsula la 4. 825 intr-o luna, potrivit cifrelor difuzate de Protectia civila italiana, transmite AFP.

Un american a murit dupa ce a consumat substante laudate de Trump in lupta cu COVID-19

Un barbat in varsta de 60 de ani a murit in statul american Arizona, dupa ce a ingerat o lingurita d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )