Libnet.ro
UNICEF

05:00

Coronavirus Italia: Regiunea Veneto, in faza a doua, relaxeaza masurile de izolare: de la jogging, la picnic cu familia

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Italia: Regiunea Veneto, in faza a doua, relaxeaza masurile de izolare: de la jogging, la picnic cu familia

O noua ordonanta semnata de guvernatorul Luca Zaia pregateste regiunea Veneto pentru faza 2si elimina o serie de restrictii cum ar fi limita de 200 de metri de casa pentru activitati fizice sau de petrecere a timpului liber cu familia in aer liber, potrivit La Stampa. Experimentul spaniol - iesirea din hibernare economica. Expert: Nu exista retete magiceGermania se pregateste sa ridice progresiv restrictiile impuse de coronavirus. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Regiunea Veneto din Italia relaxeaza masurile de izolare. Se va putea iesi jogging si la picnic cu familia

In Italia, tara europeana cea mai lovita de coronavirus, de maine, 14 aprilie, se relaxeaza restrictiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit unui nou ordin guvernamental de marti se vor.

CORONAVIRUS |Tarile care relaxeaza masurile impuse de starea de urgenta. Unde se reiau activitatile

Unele tari dau semne ca rata infectarilor cu coronavirus intra pe o panta descendenta, populatia intrezarind o raza de speranta. in acest context, cateva tari se pregatesc usor pentru iesirea din.

CORONAVIRUS |Italia anunta alte 566 de decese si peste 3.000 de persoane testate pozitiv, in 24 de ore

Italia a raportat, luni, 566 de noi decese cauzate de pandemia de coronavirus, cu 153 mai multe fata de ziua anterioara, cand au fost raportate 431. Totodata, 3. 153 de oameni au fost testati pozitiv cu noul viru.

Coronavirus Italia: Numarul cazurilor noi - in scadere, dar cel al deceselor creste Peste 20.000 de morti in total

Numarul deceselor din cauza Covid-19 inregistrate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 566, un bilant zilnic in crestere fata de ziua precedenta 431). in acelasi timp, bilantul cazurilor noi confirmate a mai incetinit, cu 3. 153 de noi infectari anuntate luni, fata de 4. 092 cu o zi in urma, informeaza Reuters.

Coronavirus: Italia raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele trei saptamani

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 19. 899 de morti in Italia, cu 431 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 156. Este cel mai mic numar de morti raportat intr-o singura zi, din ultimele trei saptamani 19 martie).

VIDEO Coronavirus Italia: Imagini surprinse cu drona arata autostrada Torino-Trieste aproape goala

Doar cateva camioane si cateva masini rare trec. Aceste imagini, filmate cu o drona, arata situatia de pe A4, autostrada care leaga Torino de Trieste care trece si prin Milano), in apropiere de Ospitaletto Brescia), in ziua de Paste, luni dimineata, potrivit La Stampa si La Repubblica. Numarul deceselor din cauza Covid-19 inregistrate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 566.

Coronavirus Italia: Numarul deceselor, din nou in crestere. Bilantul se apropie de 20.000 de morti

Dupa o usoara scadere, numarul deceselor raportate in Italia din cauza coronavirusului revine pe crestere. Sambata, autoritatile au anuntat 619 morti, cu 49 mai multi decat la raportarea precedenta, noteaza La Stampa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )