Libnet.ro
UNICEF

10:00

Coronavirus: Italia nu va scapa de epidemie mai devreme de trei luni (virusolog)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Italia nu va scapa de epidemie mai devreme de trei luni (virusolog)

Italia nu va scapa mai devreme de trei luni de epidemia Covid-19, care a ucis deja aproape 3. 000 de oameni in peninsula, a estimat joi virusologul Massimo Galli, care conduce serviciul de boli infectioase al celui mai mare spital din Milano, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Specialistii atrag atentia: Italia nu va scapa de epidemie mai devreme de trei luni

Criza provocata de pandemia de coronavirus care afecteaza Italia nu va inceta prea curand spun specialistii. Potrivit virusologului Massimo Gal, Italia nu va scapa mai devreme de trei luni de epidemia.

inca o banca amana plata ratelor cu trei luni pentru persoane fizice si firme

Inca o banca a anuntat miercuri ca amana plata ratelor cu trei luni, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.

BRD ofera internet si mobile banking fara costuri timp de trei luni

In contextul epidemiei de Covid-19, si pentru a sprijini masurile de preventie a raspandirii bolii, BRD Groupe Societe Generale a luat decizia de a oferi gratuit, timp de trei luni, serviciile de Internet si Mobile Banking, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

PROPUNERILE CONAF PENTRU CRIZA COVID19: Apa, electricitate si gaze - gratis, minim trei luni

CONAF face apel la companiile cu rezultate financiare bune sa sustina dotarea spitalelor cu aparate de ventilatie Accesul gratuit la utilitatile publice pentru minim trei luni si acordarea de linii de credit de la stat pe termen de un an cu dobanda zero reprezinta doua dintre propunerile Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF) cuprinse intr-o scrisoare deschisa adresata Guvernului.

Coronavirus: Italia a depasit pragul de 2.000 de morti

Italia, tara europeana care a platit cel mai greu tribut in fata pandemiei de coronavirus, a depasit pragul de 2. 000 de morti, cu 349 decese in ultimele 24 de ore, potrivit bilantului publicat luni seara, scrie AFP.

Coronavirus Italia. Peste 470 de oameni au murit doar astazi. Bilantul deceselor a ajuns la aproape 3.000

Pandemia de coronavirus face tot mai multe victime pe zi ce trece, depasind eforturile autoritatilor din toata lumea de a limita raspandirea sa.

Coronavirus: Italia depaseste China in ceea ce priveste numarul de morti

Italia a depasit joi seara China in ceea ce priveste numarul deceselor provocate de coronavirus, cu 427 de decese in 24 de ore, astfel incat bilantul se agraveaza la un total de 3. 405, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Italia cere o coordonare la nivel european: Oamenii de stiinta ne spun ca inca nu am atins varful

Premierul italian Giuseppe Conte a lansat un apel la 039;039;o coordonare europeana039;039; in domeniile sanatatii si economic pentru a combate epidemia cauzata de coronavirus, avertizand ca tara sa 039;039;inca nu a atins varful039;039; contagiunii.

O banca din R. Moldova amana pentru trei luni plata ratelor la credite

Moldova Agroindbank amana pana pe 31 mai plata ratelor la credite, inclusiv dobanzile. Rambursarile acestor sume vor fi efectuate in luna iunie, la solicitarea clientului. Prin aceasta masura, banca isi propune sa sustina clientii persoane fizice in situatia cauzata de COVID-19, transmite IPN.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,24%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,24%, fata de 3,20%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )