Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie, dar daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune. Punem pe primul plan sanatatea oamenilor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie, dar daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune. Punem pe primul plan sanatatea oamenilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul nu doreste impunerea unor noi restrictii pe fondul cresterii numarului de cazuri de infecater cu noul coronavirus in Romania. Cu toate acestea, daca va fi. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie,dar a daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune. Punem pe primul plan sanatatea oamenilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul nu doreste impunerea unor noi restrictii pe fondul cresterii numarului de cazuri de infecater cu noul coronavirus in Romania. Cu toate acestea, daca va fi.

VIDEO Ludovic Orban: Suntem intr-un moment de cumpana.Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie

In ziua in care Romania a bifat cel mai mare numar de bolnavi de COVID, premierul Ludovic Orban le-a cerut romanilor sa respecte conditiile de distantare sociala pentru a nu spori si mai valul de imbolnaviri. Liderul PNL a subliniat ca Guvernul nu doreste sa impuna din nou masuri restrictive, insa a lasat de inteles ca ne-am putea intoarce la starea de urgenta daca pandemia va capata proportii.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE EVOLUTIA PANDEMIEI COVID-19: Suntem intr-un moment de cumpana; daca va fi nevoie vom lua orice masura se va impune

Guvernul nu doreste sa reintroduca nicio restrictie si nu doreste sa ia nicio masura care sa afecteze economia, a spus in urma cu cateva momente, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, declaratii de presa la Palatul Victoria, in contextul in care Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus

Premierul Ludovic Orban va sustine, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 19. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistrat, miercuri, cel.

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

Ludovic Orban acuza: Ne-am confruntat cu campanii organizate care au avut ca scop sa convinga romanii sa nu creada in virus

Premierul Ludovic Orban a evidentiat faptul ca Guvernul s-a confruntat in ultimele saptamani cu o campanie dusa in randul romanilor pentru ca acestia sa nu creada in existenta coronavirusului si sa ignore pericolele.

Ludovic Orban trage un semnal de alarma: Nu se respecta regulie! Este o epidemie fara precedent

Ludovic Orban vine cu declaratii de presa explozive pe fondul cresterii alarmante a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Premierul sustine ca numrau a crescut atat de mult din cauza nerespectarii regulilor institite.

Ludovic Orban trage un semnal de alarma: Nu se respecta regulile! Este o epidemie fara precedent

Ludovic Orban vine cu declaratii de presa explozive pe fondul cresterii alarmante a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Premierul sustine ca numrau a crescut atat de mult din cauza nerespectarii regulilor institite.

Marcel Ciolacu, catre Ludovic Orban: De patru luni va spunem clar si raspicat: Guvernati, nu mai furati!

Acuzatii grave la adresa premierului facute de presedintele interimar al PSD. Marcel Ciolacu sustine ca Ludovic Orban a profitat de situatia generata de pandemia de coronavirus pentru a-si indestula prietenii politici si ca l-au interesat doar banii si distrugerea economiei.

Ludovic Orban da explicatii in Parlament despre achizitiile Unifarm

Premierul Ludovic Orban va fi prezent luni, la Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, la dezbaterea pe tema achizitiilor facute de Unifarm in contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Camera Deputatilor i-a adresat saptamana trecuta invitatia premierului de a participa la Ora prim-ministrului. Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face achizitii directe de masti de la Unifarm la preturi astronomice. Camera lucreaza in sesiune extraordinara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )