Libnet.ro
UNICEF

14:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Suntem pe un trend descendent, dar nu trebuie sa lasam garda jos. Masurile de restrictie pe care le-am luat au generat efecte pozitive

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Suntem pe un trend descendent, dar nu trebuie sa lasam garda jos. Masurile de restrictie pe care le-am luat au generat efecte pozitive

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca potrivit evaluarii evolutiei situatiei epidemiologice, Romania se afla acum pe un trend descendent in ceea ce priveste numarul infectiilor, insa este foarte. continuă pe B1

Guvernul a lansat un portal prin care cetatenii pot transmite propunerile lor pentru debirocratizarea administratiei. Ludovic Orban: Suntem foarte hotarati sa schimbam radical lucrurile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru debirocratizare. in cadrul evenimentului, a fost lansat portalul guvernamental simplificare. gov. ro, prin.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

Ludovic Orban in 2017: Traseismul politic trebuie oprit, este o grava deteriorare a democratiei. Una vorbeste, alta fumeaza!

Ludovic Orban de azi este o cu totul alta persoana. Ideal ar fi ca omul sa-si pastreze principiile, nu sa le schimbe in functie de pozitia atinsa in ierarhia sociala. Iar cand persoana are o functie inalta in stat, luat exemplu de o parte a cetatenilor, lucrurile sunt cu atat mai grave. Ce sa creada tinerii care se uita la faptele premierului Romaniei, cand vad mutatii in principii si ziceri de la un an la altul?.

Ce restrictii ar putea fi ridicate in curand. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat daca ar putea fi ridicate unele restrictii dupa 6 decembrie si pana in Craciun, in cazul in care exista si se mentine un trend descendent al infectarilor, ca este analizata posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise, cu atat mai mult cu cat a venit iarna si temperatura a coborat.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa refacem acest invatamant tehnic si profesional, meseria e bratara de aur

Premierul Ludovic Orban a afirmat, cu ocazia unei vizite de lucru efectuate vineri in Dambovita, ca trebuie sa fie refacut invatamantul tehnic si profesional, deoarece meseria e bratara de aur, transmite News. ro.

Ludovic Orban: Procesul de debirocratizare trebuie realizat prin reducerea la maximum a acelor proceduri care sunt inutile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru Debirocratizare, ca acest proces de simplificare trebuie facut prin reducerea la maximum in reglementarile, in special, de ordin secundar, a acelor proceduri care nu sunt necesare, care sunt inutile. Seful Guvernului a mai precizat ca ocuparea posturilor de functionari trebuie sa fie facuta doar in baza unor concursuri.

Ludovic Orban: Nu vor scadea salariile si pensiile, dar in institutii trebuie sa scapam de unii care nu-si fac treaba

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu se pune problema taierii pensiilor si salariilor. in schimb, este posibila o majorare a lor, asta daca evolutia economiei o va permite. Pe de alta parte, seful.

Ludovic Orban: Analizam redeschiderea pietelor de Craciun

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment se analizeaza posibilitatea redeschiderii pietelor de Craciun, avand in vedere ca in ultima vreme au scazut cazurile de coronavirus.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )