Libnet.ro
UNICEF

19:45

Coronavirus in lume: Boris Johnson a intrat din nou in autoizolare

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Boris Johnson a intrat din nou in autoizolare

Boris Johnson este din nou in autoizolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: SUA si Rusia inregistreaza recorduri de imbolnaviri Boris Johnson a intrat in izolare

Bilantul global a ajuns luni la aproape 55 de milioane de cazuri, din care 1,3 sunt decese si peste 38 de milioane sunt pacienti vindecati, potrivit ultimelor date publicate pe platforma worldometers. info. SUA au inregistrat un record de 1 milion de cazuri confirmate intr-o saptamana. 25: UE va incheia un acord cu CureVac pentru achizitionarea a peste 400 de milioane de doze din vaccinul anti-Covid al companiei16. 42 Suedia interzice evenimentele publice cu mai mult de 8 participanti15. 58 Semne incurajatoare privind evolutia pandemiei in Franta.

Premierul britanic Boris Johnson se autoizoleaza dupa intrarea in contact cu o persoana pozitiva la noul coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson trebuie sa se autoizoleze dupa ce a intrat in contact cu o persoana care a fost testata pozitiv la noul cornavirus, a anuntat duminica biroul acestuia din Downing Street, transmite Reuters.

Boris Johnson, in izolare dupa ce a intrat in contact cu un caz pozitiv. Premierul Regatului Unit a dus o lupta grea cu COVID-19, in primavara

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a intrat in izolare, dupa ce a avut contact cu o persoana care a fost depistata cu COVID-19, a anuntat un purtator de cuvant din Downing Street, duminica seara. Boris.

Boris Johnson se simte grozav. Ce a declarat premierul britanic, aflat in izolare dupa ce a intrat in contact cu un caz de COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca este intr-o stare perfect buna, dupa ce a intrat in contact cu o persoana depistata ulterior cu COVID-19, si va conduce guvernul Regatului Unit prin Zoom in timpul.

Doi consilieri ai lui Boris Johnson, inclusiv Dominic Cummings, au demisionat cu efect imediat (surse)

Doi consilieri ai premierului britanic Boris Johnson, inclusiv Dominic Cummings, unul dintre promotorii virulenti ai retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit), au demisionat cu efect imediat, afirma surse citate de BBC News si de Sky News, scrie Mediafax.

Rata de infectare in Bucuresti trece din nou de 5. Sibiul se apropie de 8 Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus a trecut din nou de 5 in Capitala, in vreme ce judetul Sibiu se apropie de 8, iar Clujul a ajuns la 7,3.

Presedintele asociatiei Colectiv: Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi Supravietuitori: Cata vreme acest dosar este musamalizat, nimic nu va fi bine Tot coruptia i-a incendiat si pe ei

Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi. De ce se intampla asta? Simplu, pentru ca toti cred ca la Colectiv a fost o intamplare nefericita. Nu, domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei voastre. Nu ati schimbat nimic si iata, focul loveste din nou, moartea isi ia din nou tributul, este reactia lui Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, dupa incendiul de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care 10 pacienti au murit, iar alte 7 persoane - intre care un medic - au fost ranite. Mihai Grecea, supravietuitor din Colectiv, a reactionat si el, cerand demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in timp ce o alta tanara ranita in Colectiv someaza autoritatile sa ii transfere in strainatate pe ranitii din Neamt care au arsuri grave. Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica.

Vicepremierul Raluca Turcan ii cere din nou managerului Spitalului Judetean Sibiu sa demisioneze: Cu actualul management al Lilianei Coldea, sistemul sanitar din Sibiu va avea mult de suferit

Vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut, din nou, luni, demisia managerului Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, din cauza deficientelor constatate in activitatea sa, precizand ca directorul unitatii medicale.

Raluca Turcan ii cere din nou demisia managerului Spitalului Judetean Sibiu: Este inacceptabil ca munca medicilor buni sa fie compromisa

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni ca este inacceptabil ca sanatatea si viata pacientilor sa fie puse in pericol din cauza deficientelor de management de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si cere din nou demisia directorului Liliana Coldea.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane, din nou optimiste in privinta vaccinului impotriva Covid-19

Pietele europene au crescut usor vineri, investitorii din regiune fiind din nou optimisti cu privire la viitorul vaccin impotriva Covid-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )