Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus in lume: Numarul infectiilor in Statele Unite se apropie de un nivel record Australia a inregistrat cele mai multe noi cazuri din ultimele doua luni

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Numarul infectiilor in Statele Unite se apropie de un nivel record Australia a inregistrat cele mai multe noi cazuri din ultimele doua luni

Numarul noilor infectii zilnice din Statele Unite se apropie de un nivel record, potrivit datelor raportate de Universitatea Johns Hopkins. Peste 35. 900 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in 24 de ore, ridicand numarul total al contaminarilor pe teritoriul american la circa 2,4 milioane. Australia a raportat cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri din ultimele doua luni, autoritatile anuntand desfasurarea de ambulante si centre de testare mobile precum si folosirea armatei pentru operatiuni de carantina in statul Victoria, epicentrul noilor infectii. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20:21 Italia: Armata trimisa in apropiere de Napoli dupa ce sute de bulgari suspecti de Covid nu respecta izolarea18. 30: Coronavirus Italia: Un nou focar de Covid-19 la o companie de curierat17. 20: Coronavirus: Numarul cazurilor creste in Europa, cresteri alarmante si in Statele Unite. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Avans preocupant in Statele Unite, America Latina a depasit pragul de 100.000 de morti Australia apeleaza la ajutorul armatei, dupa aparitia unui focar epidemic

Autoritatile sanitare americane sunt ingrijorate de un avans preocupant al epidemiei de Covid-19 in Statele Unite, in timp ce in America Latina numarul mortilor a depasit 100. Armata australiana a fost chemata in ajutor pentru a lupta impotriva coronavirusului, dupa aparitia unui focar epidemic in Melbourne, al doilea cel mai populat oras al continentului. Reprezentantii lumii medicale din Marea Britanie au avertizat clasa politica sa se pregateasca pentru riscul real al unui al doilea val al pandemiei. 30: New York, New Jersey si Connecticut impun carantina pentru statele americane cu rate ridicate de infectie21. 40: Cetatenii din SUA si Rusia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in UE din cauza coronavirusului surse)20:25 Israelul foloseste din nou tehnologia de monitorizare a serviciilor secrete, dupa inmultirea cazurilor de COVID-19 19:21 Directorul OMS crede ca vor fi 10 milioane de cazuri de coronavirus saptamana viitoare.

Coronavirus in lume: Numarul celor vindecati se apropie de 5 milioane Seful OMS: Pandemia continua sa accelereze

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a ajuns la aproape 9,2 milioane, iar cel al deceselor raportate la aproximativ 475. 000, in conditiile in care bilantul celor declarati vindecati se apropie de 5 milioane, potrivit centralizarii de pe Worldometers. info. ----------- 19:52 Finlanda isi redeschide granitele pentru tarile europene cu o rata de infectie scazuta Franta, Belgia sau Spania nu sunt pe lista 16. 42 O versiune administrata prin inhalare a Remdesivir va fi testata ca tratament pentru COVID-19 15. 09 Secta responsabila de raspandirea Covid-19 in Coreea de Sud anunta ca intentioneaza sa doneze plasma pentru cercetare.

Statele Unite a sanctionat cinci capitani de nave iraniene care au livrat petrol Venezuelei

Statele Unite au impus miercuri sanctiuni unor cinci capitani de nave iraniene care au livrat petrol Venezuelei, iar secretarul de Stat Mike Pompeo a reafirmat sprijinul SUA pentru liderul opozitiei venezuelene, Juan Guaido, relateaza Reuters.

Coronavirus: Numar record de infectii in SUA in 24 de ore

Numarul noilor infectii cotidiene din Statele Unite se apropie de un nivel record, potrivit datelor raportate miercuri la orele 20. 30 joi, 00. 30 GMT) de Universitatea Johns Hopkins, noteaza AFP, potrivit Agerpres. Peste 35. 900 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in 24 de ore, ridicand numarul total al contaminarilor pe teritoriul american la circa 2,4 milioane. Aceasta tendinta este in crestere semnificativa de mai multe zile.

Coronavirus: Numarul cazurilor creste in Europa, cresteri alarmante si in Statele Unite

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat joi Europa cu privire la faptul ca numarul noilor cazuri de contaminare incepe din nou sa creasca, chiar daca masurile de relaxare continua in statele europene, iar Parisul a redeschis astazi publicului emblematicul Turn Eiffel, dupa 104 zile, relateaza AFP.

SUA: Zeci de agenti ai Secret Service, in autoizolare dupa ce doi dintre ei au fost diagnosticati cu noul coronavirus

Zeci de agenti ai Serviciului Secret din Statele Unite au fost indemnati sa se autoizoleze, dupa ce doi dintre ei au fost testati pozitiv pentru coronavirus, in urma participarii la mitingul electoral al lui Donald Trump, desfasurat in aceasta saptamana la Tulsa, Oklahoma, informeaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )