Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in lume: Prima zi din ultimele doua luni cand Spania are sub 100 de noi decese Mexicul, rata a mortalitatii de peste 10% Opt vaccinuri sunt in prezent in etapa de testare pe oameni

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Prima zi din ultimele doua luni cand Spania are sub 100 de noi decese Mexicul, rata a mortalitatii de peste 10% Opt vaccinuri sunt in prezent in etapa de testare pe oameni

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a depasit 4,7 milioane, iar cel al deceselor de persoane infectate cu Sars-Cov-2 este de peste 313. 000, aproximativ 1,8 milioane de pacienti fiind declarati vindecati, potrivit centralizarii de pe Worldometers. -----------22:00 Franta: 483 de noi decese in ultimele 24 de ore din cauza COVID-1920:50 Marea Britanie raporteaza 170 de noi decese, cel mai scazut nivel din martie20:45 Italia: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 31. 908 morti Peste 225. 000 de cazuri confirmate19. 38 Opt vaccinuri anti-COVID-19 sunt in etapa de testare pe oameni, anunta OMS 19:00 Portugalia a raportat cel mai mare numar de vindecari de COVID-19 de pana acum17. 50 Bisericile din Grecia s-au redeschis pentru impartasanie 15. 43 Rusia: Situatia este in curs de stabilizare, sustin autoritatile sanitare 14. 25 Trump: Cu vaccin sau fara vaccin, revenim la normal 13. 45 Masive proteste impotriva restrictiilor Corona in marile orase germane. continuă pe Hotnews

Pandemia Covid-19. Spania raporteaza sub 100 de decese pe zi, pentru prima data in ultimele doua luni. Premierul cere prelungirea starii de urgenta cu o luna

Spania a raportat, pentru prima data in ultimele doua luni, mai putin de 100 de decese cauzate de noul coronavirus in 24 de ore. in acelasi interval, peste 2. 700 de persoane au fost declarate vindecate.

Mihai Albu a rabufnit dupa ce Iulia l-a tinut departe de fetita lor in ultimele doua luni. Motivele pentru care nu i se permite sa tina legatura cu copilul

Creatorul de moda Mihai Albua trecut prin momente delicate pentru ca fosta sotie, indragita Iulia Albu, l-a tinut departe de fetita lor, Mikaela, timp de doua luni, adica de cand au fost impuse.

INTERVIU Cristina Lupu, Centrul pentru Jurnalism Independent, despre blocarea site-urilor pentru fake news: Ce au facut autoritatile in ultimele doua luni nu e doar ineficient, ci este si periculos

Niciodata lipsa de transparenta, dublata de decizii unilaterale si opace, nu a adus nimic bun, de aceea eu cred ca ce au facut autoritatile in ultimele doua luni nu e doar ineficient, ci este si periculos, sustine intr-un interviu HotNews. ro Cristina Lupu, directorul executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent CJI). Aceasta spune ca nu e normal intr-o democratie ca actiunea de a bloca accesul la anumite informatii sa fie facuta de un grup de persoane a caror identitate nu este cunoscuta n. a Grupul de Comunicare Strategica), in ciuda tuturor insistentelor din presa. Astfel de decizii ar trebui trecute prin filtrul unui judecator, considera directorul CJI.

Primul caz de coronavirus din Braila din ultimele doua saptamani Cum explica prefectul faptul ca in judet au fost doar 23 de infectii

Primul caz de infectare cu COVID-19 inregistrat in ultimele doua saptamani la Braila a fost confirmat vineri. Este vorba despre un barbat care lucreaza la CFR. Pacientul a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Braila.

Vaticanul revine la viata: Bazilica Sfantul Petru din Roma se redeschide de luni pentru turisti, dupa doua luni de interdictie (VIDEO)

Italia isi revine treptat din cumplita incercare pandemica, iar odata cu ea si Vaticanul sufletul Bisericii Catolice. Bazilica Sfantul Petru din Roma, inchisa pentru turisti in ultimele doua luni din.

Bisericile din Grecia s-au redeschis pentru impartasanie

Numerosi crestini ortodocsi din Grecia au asistat, pentru prima oara dupa doua luni, la slujba de duminica in cursul careia au primit Sfanta impartasanie, in pofida riscului de raspandire a coronavirusului, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Oana Roman a slabit spectaculos in cele doua luni de carantina! Uite cum arata acum (FOTO)

Nu toata lumea s-a ingrasat in timpul pandemiei. Oana Roman a slabit atat de mult in cele doua luni de stat in casa, incat fanii aproape ca nu au recunoscut-o. Vedeta si-a etalat pe Instagram noua.

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

Lora este blocata in Bali de aproape trei luni. Cand se intoarce in Romania?

Deja de aproape 3 luni, Lora este blocata in Bali alaturi de iubitul ei, Ionut Ghenu. Cei doi au plecat in vacanta pentru o perioada determinata, insa nu au mai putut reveni in tara din cauza Pandemiei de COVID-19. Cand se intoarce artista in Romania? .

Se reia fotbalul - Bundesliga, primul mare campionat care revine dupa o pauza de doua luni

Dupa o pauza de doua luni, fotbalul revine timid in casele microbistilor, Bundesliga fiind primul mare campionat european care se reia. Intra in material pentru a vedea programul complet al rundei care ar fi trebuit sa aiba loc in mod normal in perioada 13-15 martie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )