Libnet.ro
UNICEF

20:45

CORONAVIRUS |MAE anunta ca zeci de muncitori romani din Germania si Olanda au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Unul dintre ei a murit

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE anunta ca zeci de muncitori romani din Germania si Olanda au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Unul dintre ei a murit

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca 38 de cetateni romani din Germania si alti 33 de conationali care lucreaza la abatoarele unei companii din industria carnii din Olanda au fost testati. continuă pe B1

85 de romani de la o ferma din Germania, depistati cu Covid-19. Reactia MAE

85 de muncitori sezonieri la o ferma din Germania, depistati pozitiv la noul coronavirus, au fost plasati in carantina. Costurile cu mancarea si cazarea vor fi suportate de catre angajator. Acesta va acorda si o diurna zilnica de 50 de euro.

85 de romani angajati la o ferma din Germania, infectati cu coronavirus Alti 19 s-au vindecat si au revenit in tara

85 de romani angajati la o ferma din Germania Bavaria) sunt infectati cu coronavirus, iar Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca toti sunt asimptomatici, fiind plasati in carantina. Alti 19 romani de la aceeasi ferma, testati pozitiv la sfarsitul lunii mai, au incheiat perioada de carantina, s-au vindecat si au revenit in tara.

DW: Sesonieri romani din Germania, testati pozitiv la COVID-19

Zeci se sezonieri aflati la o ferma de sparanghel din Germania au fost testati pozitiv la COVID-19, scrie Deutsche Welle, precizand ca majoritatea angajatilor sunt romani.

CureVac, a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin impotriva COVID-19

Compania de biotehnologie CureVac va deveni a doua companie din Germania care va lansa un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimentat destinat noului coronavirus, au declarat marti doua persoane apropiate situatiei.

Coronavirus colectiv la o ferma de sparanghel din Germania

Unul din cinci muncitori de la ferma de sparanghel din Inchehofen a fost confirmat pozitiv la testul.

Peste 80 de romani, care lucreaza la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu coronavirus

Un numar de 85 de cetateni romani care lucreaza la o ferma di Bavaria, Germania, au fost testati pozitiv pentru coronavirus in perioada 28 mai - 11 iunie, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

CORONAVIRUS |MAE: Un angajat al Ambasadei Romaniei in Belarus, testat pozitiv cu COVID-19

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Belarus a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, transmite Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE), printr-un comunicat de presa. Potrivit cadrelor.

CORONAVIRUS. Autoritatile anunta peste 22.700 de cazuri de COVID-19, dintre care 345 noi. Este cel mai mare numar de infectari din ultimele sase saptamani. Cu 14 decese in 24 de ore, bilantul pacientilor cu coronavirus care au murit urca la 1.451

Grupul de Comunicare Strategica anunta, miercuri, ca in ultimele 24 de ore au fost identificate 345 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Este cel mai mare numar de infectari din ultimele sase.

Presedintele SUA confirma ca vrea sa reduca numarul de militari americani din Germania la 25.000. Ce ii reproseaza administratia Trump guvernului Merkel

Presedintele Donald Trump a anuntat, luni, ca va reduce numarul de militari americani dislocati in Germania la 25. 000, intr-un gest care vine sa sanctioneze aliatul Americii pentru ca a esuat in a atinge.

Coronavirus UK: Cum arata redeschiderea magazinelor din Anglia

In Anglia,unde locuieste peste 80% din populatia Regatului Unit,au intratin vigoare deciziile de relaxare amasurilor de urgenta aplicate pentru combaterea raspandirii noul coronavirus de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )