Libnet.ro
UNICEF

14:00

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, nu va mai exista o limita teritoriala administrativa pentru deplasari (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, nu va mai exista o limita teritoriala administrativa pentru deplasari (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dupa data de 15 mai, romanii se vor putea deplasa fara a tine cont de limita localitatii sau a judetului. De asemenea, cetatenii nu vor mai trebui sa. continuă pe B1

Marcel Vela: Puteti sa parasiti localitatea dupa 15 mai. Nu va mai fi nevoie de declaratie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, pe pagina sa de Facebook, ca dupa data de 15 mai, romanii nu mai au nevoie de declaratia pe propria raspundere pentru a iesi din oras sau din judet, autoritatile luand decizia de a nu impune o limita in zonele.

Vela: Ne dorim ca dupa 15 mai sa nu mai fie nevoie de declaratii pe propria raspundere, dar sa nu fie o explozie de cazuri de infectari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca se analizeaza ca, dupa 15 mai, cand urmeaza sa intre in vigoare starea de alerta, sa nu mai fie nevoie de declaratii pe proprie raspundere decat in zonele aflate in carantina, insa mai sunt doua saptamani pana atunci, iar cazurile de infectare cu noul coronavirus trebuie sa se afle pe un trend descendent.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

Consultatiile medicale prin telefon si eliberarea de retete online, mentinute si dupa 15 mai

Posibilitatea ca pacientii sa fie consultati prin telefon sau online, acolo unde prezenta in cabinetul medicului nu este neaparat necesara, iar retetele medicale sa poata fi trimise pe mail sau prin alte mijloace electronice, reglementata pe perioada starii de urgenta, va fi prelungita dupa 15 mai, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Cum se schimba vizita la stomatolog dupa 15 mai! Medicul Adrian Mina explica ce masuri se iau pentru protectia clientilor!

Incepand cu 15 mai se redeschid cabinetele stomatologice, insa, pentru protectia pacientilor si a angajatilor, va fi necesara adoptarea unui nou protocol de functionare. Modul in care se va derula vizita la cabinet se va schimba radical in viitorul apropiat. Medicul stomatolog Adrian Mina, de la DaVinci Dental Clinic, explica ce masuri va lua pentru a-si desfasura activitatea in siguranta, diminuand la minimum riscul de raspandire a coronavirusului.

Canotorii romani isi reiau cantonamentul dupa 15 mai. Cum si-au mentinut tonusul acasa in ultimele doua luni?

Dupa doua luni in care s-au antrenat in siguranta, acasa, insa sub stricta supraveghere a antrenorilor, sportivii din Lotul Roman de Canotaj isi vor relua pregatirea la Complexul Sportiv National Snagov dupa data de 15 mai.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

Noi amenzi dupa 15 mai. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a recunoscut ca se vor aplica noi amenzi dupa 15 mai, mai ales celor care nu poarta masca in spatiile inchise sau mijloacele de transport in comun.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Avem in vedere o motiune de cenzura, dupa 15 mai sau la inceputul toamnei

Parlamentarii ALDE, alaturi de cei PSD si Pro Romania, au in vedere depunerea unei motiuni de cenzura, dar nu a fost stabilita o data, poate fi dupa 15 mai sau la inceputul toamnei, a declarat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Vom avea sau nu nevoie de declaratie pe proprie raspundere dupa 15 mai cand e decretata starea de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, dupa 15 mai, Romania scapa de starea de urgenta, insa va intra intr-o alta etapa, a starii de alerta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )