Libnet.ro
UNICEF

19:15

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Niciun pacient care necesita terapie intensiva nu ramane pe dinafara

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Vela: Niciun pacient care necesita terapie intensiva nu ramane pe dinafara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sambata, la inaugurarea Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Timisoara, niciun pacient care are nevoie de terapie intensiva, indiferent daca este. continuă pe B1

Marcel Vela, despre bolnavii care necesita terapie intensiva: Niciun pacient nu ramane pe dinafara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, sambata, la inaugurarea Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Timisoara, ca exista gandit un sistem astfel incat niciodata o persoana care are nevoie de terapie intensiva, indiferent daca este afectata de COVID-19 sau de alta boala, sa nu ramana netratata, relateaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Daca unii politicieni erau mai responsabili, mai cerebrali, mai patrioti, acum aveam mai putine decese

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, este de parere ca daca unii politicieni ar fi fost mai responsabili, cerebrali si patrioti, numarul deceselor inregistrate in randul pacientilor cu COVID-19 din.

Marcel Vela da vina pe politicieni pentru numarul mare de decese cauzate de COVID-19: Daca ar fi fost mai responsabili...

Daca unii politicieni ar fi fost mai responsabili, cerebrali si patrioti, numarul deceselor provocate de coronavirus nu ar fi fost atat de mare, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, punctand faptul ca toate deciziile Guvernului au respectat legea.

Ministrul Marcel Vela, in negocieri cu spaniolii care vor sa cumpere Dinamo. Ibericul venit la Bucuresti, in relatii apropiate cu Guardiola. Angajamentul oficialului de la Guvern

Spaniolii care vor sa cumpere Dinamo Bucuresti au ajuns de joi in Capitala. Vineri, reprezentantii lui Pablo Cortacero si Melero Marin s-au intalnit cu ministrul MAI Marcel Vela, Cornel Talnar si Dan Cristian.

FOTO Marcel Vela a inaugurat o unitate de terapie intensiva mobila, pentru bolnavii de COVID-19, la Timisoara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a venit sambata la Timisoara pentru a participa la inaugurarea unei moderne unitati mobile de terapie intensiva.

Marcel Vela reformeaza Politia! Cum vor arata noile masini de politie si ce schimbari mai promite ministrul

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela promite o adevarata reforma a Politiei Romana. Recent, Vela a declarat ca fortele de ordine vor fi dotate cu bodycam-uri, insa aceasta nu este singura schimbare la care trebuie sa se astepte politistii. Potrivit ministrului, masinile Politiei Romane vor fi recolantate conform unui nou branding, iar ofiterii vor primi si alte echipamente.

MARCEL VELA, LA CEREMONIA DE ZIUA MAI: Romanii apreciaza efortul, devotamentul si sacrificiul vostru

Gradul de apreciere fata de Ministerul Afacerilor Interne in randul romanilor s-a dublat fata de luna noiembrie a anului trecut, a declarat, astazi, ministrul Marcel Vela, cu ocazia Zilei MAI.

MARCEL VELA, LA CEREMONIA DE ZIUA MAI: Romanii apreciaza efortul, devotamentul si sacrificiul vostru

Gradul de apreciere fata de Ministerul Afacerilor Interne in randul romanilor s-a dublat fata de luna noiembrie a anului trecut, a declarat, astazi, ministrul Marcel Vela, cu ocazia Zilei MAI.

Vela, despre pacientii de la terapie intensiva

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca exista gandit un sistem astfel incat nicioda.

Marcel Vela, la Timisoara: Cred ca este o datorie nobila a fiecarui politician, indiferent de culoarea politica, sa salveze viata

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara functioneaza la capacitate maxima. Din acest motiv, o parte dintre bolnavii care au ajuns la Infectioase vor fi transferati spre spitalele de suport.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )