Libnet.ro
UNICEF

12:45

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul de decese, cu 41% mai mare decat cel declarat

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Marea Britanie: Numarul de decese, cu 41% mai mare decat cel declarat

Decese din cauza COVID-19 in Mare Britanie sunt de fapt cu 41% mai multe, fata de cifrele anuntate de guvernul britanic pana la data de 10 aprilie, arata Oficiul National de Statistica din UK, al carui raport include si decesele din comunitate, nu doar cele din spitale, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

O noua zi neagra pentru Marea Britanie: 888 decese in ultimele 24 de ore. Bilantul cazurilor fatale a ajuns la 15.464

Marea Britanie a inregistrat alte 888 de decese noi, in ultimele 24 de ore, provocate de coronavirus, a patra cea mai neagra zi din ultima saptamana, bilantul cazurilor fatale ajungand la 15. Pe de.

Coronavirus: Marea Britanie raporteaza inca 596 de decese si un total de peste 16.000

Guvernul britanic a anuntat duminica inca 596 de decese in mediul spitalicesc in urma infectiei cu noul coronavirus, cea mai mica crestere din ultimele aproape doua saptamani, dar care ridica la 16. 060 numarul total al victimelor epidemiei de COVID-19 la nivelul tarii, una din cele mai afectate din Europa, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres. Potrivit Ministerului Sanatatii, numarul cazurilor de infectare a crescut cu 5. 850 de la precedenta raportare, ajungand la 120.

CORONAVIRUS. Marea Britanie nu ia in calcul ridicarea restrictiilor de carantina. ingrijorari profunde legate de bilantul deceselor, al cincilea din lume la ora actuala

Marea Britanie nu ia in calcul ridicarea restrictiilor de carantina pe care le-a impus in urma cu patru saptamani, pentru a limita raspandirea COVID-19 avand in vedere ingrijorarile profunde.

Coronavirus: Marea Britanie se pregateste sa inceapa testele clinice pentru tratamentul cu plasma

Regatul Unit se pregateste sa foloseasca sangele supravietuitorilor de Covid-19 pentru a trata pacientii din spital din cauza coronavirusului, relateaza BBC.

Marea Britanie: peste 800 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore

Decesele provocate de noul tip de coronavirus au crescut din nou in Regatul Unit, cu 828 de morti in spitale, potrivit unui bilant publicat marti de Ministerul Sanatatii, scrie AFP.

Studiu Stanford: Numarul real de cazuri ar putea fi de 50-85 de ori mai mare decat cel oficial

Alta zi, alte informatii care arata ca numarul de persoane care au fost infectate cu noul coronavirus ar putea fi cu mult mai mare decat o arata cifrele oficiale, scrie publicatia britanica Spectator.

MAREA BRITANIE: Cresterea numarului de angajati a incetinit in martie, pe fondul restrictiilor pentru limitarea pandemiei

Cresterea numarului de angajati in Marea Britanie a fost mai lenta in martie decat in februarie, un indiciu al impactului masurilor de izolare, menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), in timp ce rata somajului a urcat la 4% in perioada decembrie 2019 - februarie 2020, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Marea Britanie, ingrijorata de al doilea val al coronavirusului

Marea Britanie trebuie sa fie sigura ca orice ridicare sau reducere a masurilor de distantare sociala nu duce la un al doilea val al focarului de coronavirus, a declarat luni un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, citat de Reuters.

Ajutor de 1,24 miliarde de lire pentru firmele mici si cele din domeniul cercetarii din Marea Britanie

Guvernul de la Londra va investi in unele din cele mai inovative start-up-uri din Marea Britanie, ca parte a pachetului de 1,25 miliarde de lire sterline menit sa sprijine afacerile afectate de pandemia de coronavirus Covid-19), transmit Reuters, BBC si Financial Times.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )