Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Marturia unui roman infectat cu COVID-19: Am aflat rezultatul din presa. Am asteptat ambulanta 12 ore

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marturia unui roman infectat cu COVID-19: Am aflat rezultatul din presa. Am asteptat ambulanta 12 ore

Unul dintre romanii testat pozitiv, marti, cu noul coronavirus a povestit, intr-o postare ampla pe Facebook, ca a ajuns la Spitalul Victor Babes din Capitala dupa ce a asteptat ambulanta timp de 12 ore. continuă pe B1

Marturia unui bucurestean diagnosticat cu coronavirus: Rezultatul l-am aflat din presa. Am asteptat 12 ore salvarea

Unul dintre cei opt pacienti din Capitala diagnosticati marti cu coronavirus a dezvaluit, intr-o postare pe Facebook, ca a aflat din presa rezultatul analizelor sale, dar si ca a asteptat 12 ore ca Ambulanta sa vina sa il duca la Spitalul Dr. Victor Babes pentru internare.

Povestea alarmanta a unui cetatean infectat cu coronavirus. Autoritatile medicale dezamagesc din nou

Una dintre cele opt persoane din Bucuresti diagnosticate marti cu infectie cu coronavirus scrie mier.

180 de soldati nord-coreeni ar fi murit din cauza infectiei cu coronavirus, potrivit unui raport medical militar

Liderii militari din Coreea de Nord au fost informati pe 6 martie asupra unui raport al diviziei medicale referitor la potentiale infectii cu coronavirus in randul soldatilor, potrivit unei surse a Agentiei de stiri sud-coreene Daily NK citata de The Sun.

Coronavirus Sfaturile unui profesor de sanatate publica: Evitati grupurile mari de oameni, inclusiv nuntile si inmormantarile

Stati departe de aglomerarile de oameni cum sunt bisericile, mall-urile, cluburile, barurile, nuntile, inmormantarile, mijloacele transport in comun, spune prof. univ. dr. Razvan M. Chereches, profesor de Sanatate Publica de la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea Babes-Bolyai. Acesta a facut o lista cu sfaturi pentru cei sanatosi despre cum sa-i protejeaze pe cei vulnerabi in vremea epidemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )